Przepustka

• Autor wątku Autor wątku ASIA Ż
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
luizjanna ,słonko,aleś mnie naprostowała:D,dobrze,że mimo wszystko pozostaje urodzona optymistką:),ale tesknota tak boli,w marcu ma mieć wpz,zobaczymy

Witam moj M stara sie o przesustke na chrzciny swojego siostrzenca.Czy ma jakies szanse ze ja dostanie i na ile godzin?
Z góry serdecznie dziekuje

Moim zdaniem nie ma szans. Mój A. nie dostał na chrzest swojego dziecka, a na chrzest siostrzeńca to nawet nie liczcie.

Pytasz czy ma szanse a nie napisałaś jaką ma podgrupę, ile już siedzi i aki ma wyrok. Z takimi informacjami łatwiej ocenić szanse. Mój chrupeczek też nie dostał przepustki na chrzciny naszej córeczki.

Moj ma P2 do konca kary zostalo mu 6 miesiecy,a siedzi juz 10 miesiecy.
No to skoro wasi nie dostali na chrzciny swojego dziecka no to na chrzciny siostrzenca tym bardzie pewnie nie dostanie.A zanosilyscie zaswiadczenie z kosciola bo ja zanioslam do jego wychowawcy.

wszystko ! Zaświadzenie z kościoła, formularz do chrztu, akt urodzenia a i tak nic z tego nie było. No ale próbujcie! Nic nie tracicie a możecie zyskać :)

mój Łobuziak 4 latka spędził na pół otworku i o przepustkach nie było mowy, nawet na pogrzeb rodzonej siostry zawieźli go w kajdankach i pod konwojem, stał daleko za wszystkimi i nawet matka nie mogła podejść... na Białołęce nie ma czegoś takiego jak przepustka tak samo jak nie istnieje wpz:mad: sorry- istnieje ale to czysto teoretycznie; na papierze a w życie wprowadzone nie jest:mad:

Izabelll moj siedzi w strzelcach opolskich dostal przepustke losową na pogrzeb dziadka ale też w kajdankach i pod konwojem, ale mogli do niego podchodzić.
zdecydoalismy nie robić haosu i przeczekal w aucie całą ceremonie i dopiero jak wszyscy pojechali ja znim poszlam nad grób. jutro sie dowiemy czy ma szanse dostac normalną przepustke :)

Witam mam takie pytanko moj K ma wyjsc na przepustke na 4 dni.I mam mu napisac jakies pisemko ze go odbiore i ze zapewnie mu wyzywienie w te dni przepustki wie ktos moze jak to sie pisze bo ja nie mam zielonego pojecia

Nie imprezuje tylko taki nick mam:)
Dziekuje za poswiecenie czasu i poszukania.
P O Z D R A W I A M

Mój R ma mieć 1wsza przepustke 4h. jest w miejscowosci oddalonej od miejsca zamieszkania ponad 250km (6h drogi). ani ja nie moge ze wzgl na dziecko ani rodzice do niego podjechac aby go odebrac. nie ma mozliwosci jakby zrezygnowac z takiej przepustki a dostac juz nastepna? bo jak 4 h to wiadomo, gdzies w poblizu zakladu musialby spedzic ten czas...

Gocha skoro jeździsz normalnie na widzenia to może pojedziesz na to poza zk na 4 h ? Szkoda marnować takiej malutkiej okazji, żebyście mogli pobyć sami ze sobą :)

Z tego co pamiętam to Gocha nie jezdzi na widzenia właśnie zw względu na odległość i dziecko. Gocha napisz pismo do Pana Dyrektora,z prośbą żeby nie udzielał widzenia poza terenem zakładu a od razu dał przepustkę. Opisz Waszą sytuację materialną i napisz o odległości miedzy domem a zk.

To chyba logiczne ze jakbym jezdzila na widzenia to pojechalabym tez na 4h tak ?IZUŚ dobrze pamiętasz, ale R mówi że ta przepustka 1wsza to sa 4h podobno ....

Dobrze niewiedziałam o tym, że nie jeździsz. W takim razie zadzwoń tam tak jak mówi Iza i powiedz o tym wszystkim. Może będą wyrozumiali i dadzą mu przynajmniej 30 h :) Życzę powodzenia.

Ja mam mieć 8 godz, tzn M ma mieć 8 godz.:) szkoda bo w listopadzie, a tez mamy 180km i bedzie zimno, ale pojedziemy bo to juz jakis krok do przodu:)
Gocha zadzw może jednak Wam coś zmienią

orientuje się może ktoś jakie są szanse dostania przepustki przy wyroku 6 miesięcy?

Ewcia mój ma wyrok 8 miesięcy.Już prawie 5 za nami i nie dostał jeszcze przepustki.Wychowawca powiedział mu że zabraknie mu wyroku żeby dostał przepustkę mimo że pracuje.Ale może to tez zależy od zakładu karnego.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót