Przepustka

• Autor wątku Autor wątku ASIA Ż
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Myszko, może mu powiedzą tak jak komuś juz z tego forum - "po co przepustka jak zaraz do domu" - 8)

Oj to im nie przejdzie tym bardziej że moje kochanie nie zmienia ZK poprostu jest przeniesiony do oddziału tego zakładu. Jak tak wyskoczą to zaraz im zaniosę kolejne zaświadczenia od mojego lekarza że potrzebuję opieki drugiej osoby innaczej mogę stracić ciążę itd. więc jeśli nie dostanie normalnej przepustki to znów będą musieli dać mu losówkę. Jak to powiedział mi dyrektor w takiej sytuacji oni nie mogą mu przeszkodzić w losówce chyba że dostałby kwit za złe zachowanie ponieważ jego obecnośc w domu jak najczęściej jest niezbędna.

Do ASI Ż

najlepiej zapytać kuratorke?

Tak jak myślałam :x
I wcale nie jestem zdziwiona :o
Dzielnicowy jeszcze nic nie dostał....już wiem dlaczego to będzie tak długo trwało :x
Pozdrawiam czekające na przepustki....życzę duuuużżżżooooo cierpliwości :?

Nesca znam to musisz dzwonić, pytać, (nękać) hehe u nas terz mówiono wysłane ale po moich interwencjach i Piotra również załatwiono wszystko...jak się należy

Dziewczyny odpowiedzcie mi na moje pytanko jak to jest ile czasu od minięcia 1/4 kary czeka się na komisje o otwarcie grupy przepustkowej,bo nie mogę tego pojąć :help: :help: :help: :help: :help: Jeżeli mojemu T 1/4 kary mineła 2 stycznia to ile musze czekać albo kiedy mogę się spodziewać otwarcia takiej grupy :?: :?: :?:

Marsac wszystko zależy od wychowawcy- a jak wiem z waszym nie jesteście w dobrych stosunkach- ale to on i jego widzimisię decyduje kiedy postawić skazanego na przepustki.

mojemu 1/4 kary minęła 14 stycznia a wyszedł chyba na 1 przepustkę 10 stycznia, musisz marsac cofnąć sie do moich 1 postów w tym temacie i zobaczyć,
tylko tyle ze mojego wychowawca lubił a nikt nie wierzył ze on wyjdzie a jednak :P

Witam moglibyscie mi odpowiedziec wkoncu na moje pytanie??:) czy jeśli mój ma zawiasy i bedzie starał sie o przepustkę to mogą mu je odwiesić prosez o szybką odpowiedz. Bo nie wiemy czy sie starać o przepustke czy nie:/

Ręce mi opadły...dzwoni mój mąz, że musze jechać do Zk, aby złożyć oświadczenie-wywiad u wychowawcy dyzrnego na przepustki. Byłam i zrobiłam to już 16 grudnia i wiecie co się stało:ZAGINEŁO
Od poniedziałku z grupy 3 został przeniesiony na 2( dostał prace na zewnątrz). Gdy dzwoniłam i rozmawiałm z wychowawcą poprzednim to było w teczce, a teraz już tego nie ma....co ja mam o tym sądzić..czy tam jest taki bur.... czy ktoś sobie jaja robi?jestem :x

no tak :x jak mój napisał pierwsze podanie o pracę to też "zginęło", zanim się o tym dowiedział i napisał drugie to minęło 2 tygodnie...
To jest chyba u nich normalne :x jak nie chcą się przychylić to gubią, zeby nie było, ze odmawiają :wow:

13a - z P3 przenieśli na P2 ?? żeby pracował na zewnątrz???, odpowiedz mi proszę na "praca w ZK"

[cytat:2okykbga]
czy jeśli mój ma zawiasy i bedzie starał sie o przepustkę to mogą mu je odwiesić
[/cytat:2okykbga]
moim zdaniem nie bo o tym że ma zawiasy wiedzą przepustka nie ma nic do zawiasów(chyba że narozrabia na przepusce)

Witam serdecznie... :) moje pytanko do Was brzmi czy jesli osadzony przebywa na zamku i to jest jego pierwszy wyrok to moze ubiegac sie o przepustke po ? ?!? Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.

no i własnie Moniak, ktos mi sie tu kiedys wypowiadł że na p1 też daja przepustki, jak to jest?
ja zawsze byłam w 100% pewna ze przepustki to tylko jak sie jest na pół-otworku albo na p3?
jakis expert może sie wypowiedzieć?

pierwsza przepustka jest 30 h z odbiorem ale jest też szansa na przepustke losową np;na chorobe ,remont mieszkania.Wszystko zalezy od opini kuratora?

tia Moniak ale jak bedzie miał złą opinie od kuratora to raczej żaden dyro nie przyzna mu przepustki, no nie :?: :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót