Jak czytam ciągle to samo i to w swoim własnym wątku który zaraz będzie miał rocznicę to nie wiem co myśleć:?:
Pawluś co do jasnej .. chcesz im zanosić:?:
Co chcesz zbijać:?:
Jak zabierali to nic nie chcieli prawda? A teraz chcą?
Możesz ewentualnie w sądzie pokazać i najlepiej te które biegły określił jako nielegalne aby go wiadomo... Nie miejsce na omawianie strategii.
Przecież wystarczy że UDOWODNIĄ CI JEDEN PROGRAMIK ZA 1zł i będziesz KARANY a sprzętu wtedy NIE ODZYSKASZ a nawet ten odzyskany będziesz musiał oddać (były przypadki).
Macie tak jak ja prowadzone dochodzenia a podchodzicie jakby to były jakieś żarty, bez prawników sami się chcecie obronić.
Naprawdę RADZĘ dobrze prześledzić wątek zainteresowanym i przeczytać uważnie a nawet kilka razy bardzo uważnie wypowiedzi RIPPERA oraz linki które podałem bo PRZEGRACIE.
Próbują Was skołować!
Pawluś oddali Ci jakiś tam sprzęt i co? I teraz coś za coś tak?
Czyli my Ci oddaliśmy a Ty teraz nam przynieś paragony i papierki i będziemy odliczać aż zostaną te na które NIC NIE MASZ? Tak? Haha dobre sobie!
Ludzie! Wy NICZEGO NIE MUSICIE PRZYNOSIĆ!!! oprócz dowodu osobistego!!!
To Tobie oni muszą udowodnić, że jesteś przestępcą! A nie Ty że nim NIE JESTEŚ!
Odemnie Panowie z PG nie zobaczyli jeszcze żadnego papierka oprócz naklejek na kompach i ile sprzętu odzyskałem z DYSKAMI! Dyski zewnętrzne! Mnóstwo kart pamięci, Pendriv-y.
Także wszystko na spokojnie analizujcie, ZERO dyskusji z Panami, tylko merytoryczna analiza materiału DOWODOWEGO.
Pawluś
"- gry PS3 - to się zgadzam"
czyli tu przyznajesz się do winy tak? - ręce opadają
Tak czy owak gratuluję odzyskania laptopa.
Ja czekam już miesiąc na wyznaczenie rozprawy gdyż prokurtura spłodziła w końcu AO zostawiając "tylko" dwa art. 118.1 i 278.2 a było ich więcej.
Samego AO jeszcze nie mam jak dostanę to Was powiadomię co tam pisze.
Pawluś opisz jakoś dokładniej te opinie biegłych (porobiłeś ksera?) albo daj na PW do analizy.