Vajla
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 160
Furia napisał:Przestań już wymyślać.Przerwy w karze nie dostanie i koniec.
Furia, coś mnie ominęło? Od kiedy Ty o tym decydujesz?
Czy może to tylko Twoje zdanie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Furia napisał:Przestań już wymyślać.Przerwy w karze nie dostanie i koniec.
Jak myślisz ilu sędziów narazi swój wizerunek w celu wypuszczenia więźnia z więzienia dlatego,że dziewczyna za nim dłużej niż do końca roku czekać nie będzie ?BPA napisał:Właśnie chodzi o to że mu to powiedziała jakiś czas temu że jeśli nie wyjdzie do końca roku to nie będzie na niego czekać ;/
Furia napisał:Jak myślisz ilu sędziów narazi swój wizerunek w celu wypuszczenia więźnia z więzienia dlatego,że dziewczyna za nim dłużej niż do końca roku czekać nie będzie ?
Vajla tylko,że użytkownik wielokrotnie był informowany z jakich przesłanek przerwy w karze się udziela.
To zaczął o studiach pisać...
Z resztą jest tu ponad 100 stron o tym kto,jak i z jakiego powodu może się starać o przerwę w karze,ale BPA nadal kombinował,więc po prostu uznałam,że trzeba mu wprost to powiedzieć,by nie tracił czasu na dalsze poszukiwania równie nietrafnych argumentów.Tym bardziej,że napisał,że ten skazany żadnej ciężkiej,tragicznej i wyjątkowo trudnej sytuacji rodzinnej czy zdrowotnej nie ma.Zatem nie ma ŻADNYCH przesłanek do udzielenia przerwy.
BPA napisał:A może jeszcze ktoś inny się wypowiedzieć czy faktycznie nie ma on szans na tą przerwę ? .
Zbyt mało wiarygodnie ?BPA napisał:A może jeszcze ktoś inny się wypowiedzieć czy faktycznie nie ma on szans na tą przerwę ? .
Furia napisał:A co! daj zarobić prawnikom przed świętami.
catnips napisał:Moje pytanie - czy przez takie działania konkubent ma szansę na przerwę w karze? Rozumiem,że jest to decyzja uznaniowa sądu, ale czy z tego paragrafu,co on został skazany - ma jakąś szansę?
catnips napisał:Musi mu ona zapewnić kontakty z dzieckiem?