Ptasior
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 2 028
DLA DZIECI TO WAZNE BARDZO SZCZEGOLNIE W WIEKU PRZEDSZKOLNYM,WIEDZA ZE TATA JEST KOCHA ZE NIE ZAPOMNIAL I ZE MAMA MOWI PRAWDE ZE NIE MA GO Z NAMI BO NIE MOZE ALE WROCI ZAWSZE
Zajefajnie. Potrzebny tatuś co ćpa i chla na przerwie w karze aby odciążyć Ciebie. Paranoja. Pisz, pisz takie rzeczy. Forg Ci napisał czym to się może skończyć. Wróci z przerwy albo go zamnką wcześniej, bo ktoś "uprzejmie doniesie" jak tatuś "opiekuje się dziećmi".bo i dopalacze i piwko raz na 2 tyg sie zdarzaja u niego(za co wywalam go notorycznie z domu)
Coś podobnego. Ja widziałem z tamtej strony muru ludzi naprawdę chorych którym samo poruszanie się sprawiało trudność. Odbywali kary za jakieś badziewia, bo tak musiało być. Tak. Po zawałach, wylewach i guzami na mózgu nie dostawali przerwy w karze. A Ty mi piszesz, że nie mam racji. Właśnie widze jak zachowuje się Twój mąż, bo zasmakował wolności na pół roku.wyczytalam ze po zawalach nie dostaja przerwy a co dopiero ci ktorzy chca dzieckiem sie zajmowac-Ptasior tak napisal-ale sorry mylne podejscie.
To po co popełniał przestępstwo? Większość skazanych zmienia się w ZK na "kochających tatusiów". Jak to im brak żony, dzieci. Mogli się zastanowić przed popełnieniem czynu karalnego. Słodkie listy, czułe słówka przez telefon: kochanie przyjedź, bo tęskinię a w rzeczywistości chodzi o zakupy w kantynie. Obrzydliwe.Trzeba sie starac bo sad wlasnie bierze sytuacje dzieci tych najmlodszych ktorzy sa przyzloscia narodu,i jesli sa jakies najmniejsze przeslanki ku temu ze wyrok ojca powoduje trudnosci w wychowaniu ,utrzymaniu,leczeniu i zapewnieniu opieki