RE: wniosek o udzielenie przerwy w odbywaniu kary
Mam morze dokumentow od lekarzy stwierdzajace moja sytuacje, jest to sytuacja przejsciowa, wlasciwie tylko oczekuje pomocy meza w pierwszych miesiacach po porodzie i miesiac przed bo juz nie daje rady a mam ciaze zagrozona (stwierdzona 3 niezaleznymi zaswiadczeniami od lekarzy), nie mam z kim zostawiac dziecka podczas pobytu w szpitalu (rowniez wypis na wlasne zadanie bo zostawilam syna pod opieka pracujacych rodzicow doslownie na kilka godzin), wywiad kuratora potwierdzajacy moja sytuacje, syn jest ponadto chory i wymaga opieki i pielegnacji (rowniez dokumenty stwierdzajace ten fakt). nie powolywalam sie na brak srodkow do zycia, moja sytuacja jest przejsciowa, chodzi o to, ze sama nie dam rady przy dwojce malutkich dzieci zwlaszcza w pologu, dlatego nikt mi nie moze napisac ze moja sytuacja nie ulegnie zmianie nawet przy przerwie meza bo argumenty pozostana takie same, otoz nie, wlasnie dzieci podrosna a ja nie bede juz na tyle slaba zeby zajac sie dwojka. chodzi o zdrowie mojego nienarodzonego dziecka i ten goracy okres po porodzie. nie pisalam ze brak mi pieniedzy bo wtedy to bylaby sytuacja ciagla....