przydział celi

• Autor wątku Autor wątku tynkula
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Oj znam juz to nazwisko :x I modlę się żeby mój na nią nie trafił bo kosi jak leci, nie patrzy na nic :(
Teraz czekam narazie na pierwszą przepustke, te 30 godzin wydaje mi się rajem :help:

Raj te 30h w domu, jezeli puszczają na przepustki to potem wystepują o wokande. NIE MOZE NA NIĄ TRAFIĆ, czy twoj maz ma na imie Marek?

wiem sorcia zamuliłam sie, ale chyba wybaczysz? :ooo:

Tomki są najlepsze :beer:
Prawda ??o rany! :D

no ja bym tu musiała napisać o Krzysiach :beer: :beer:

Witam.
Ostatni raz piszę.
Ten temat dotyczy przydziału celi. Nie dotyczy innych rzeczy. Nieco luźniejsza dyskusja, ale również mieszcząca się w szeroko rozumianym więziennictwie , dopuszczalna jest na listach .

Widzę, że jednak nie rozumiemy się niestety.

W związku z powyższym zmuszony jestem podjąc działania, o jakich pisałem kilka dni temu.

Bardzo przepraszamy :ooo:
Czasem trudno przerwac myśl i przeskoczyc z nią na inny wątek. Proszę o wybaczanie małych wybiegów poza temat :help:

Dołączam sie do przeprosił,bo tez nabroiłam :roll:
Mojego T znowu przeżucili na inną cele :o

Mojego R też to już chyba o ile się nie mylę jego 4 od dwoch miesięcy :o

mój jest 5 tyg. w AŚ i teraz przezucili go do trzeciej. Mam nadzieję ze zostanie w niej trochę dłużej, bo jest z nim chłopak który ma widzenia co tydzień i mogę przez jego mamę coś przekazac.

Ciekawe czemu służą te "przezutki". :what: Dopiero co sobie nakleił moje zdjęcia na ściane i znowu je musiał ściagać :(

właśnie nie dodałam że mojego przezucają tak w Zakladzie Karnym dlatego nie rozumiem tegoale z tego co pisze w listach to od kąd ruszyły sądy 24h to jest coraz większe przepelnienie i robią rotacje ze skazanymi żeby ummieszczac tymczasowo aresztowanych

do krzycha wczoraj dzwonił kolega z pod celi ze przezucili z jego celi jakiegoś kolesia bo znalezli u nich komórke pod celą :lol:

Mojego też w ZK przeżucili do innej celi. Na początku był w celi 6-osobowej a teraz trafił do 10-osobowej.Na szczęście twierdzi ze jest lepiej, bo sa tam osoby mniej/wiecej w jego w wieku.Mówi ze jest weselej i czas szybciej leci.Jedynym minusem tej celi jest to, że jest ona blisko palarni i ciagle czuć dym od papierosów, a on nie pali i to mu przeszkadza.Ale ogolnie jest lepiej niz w poprzedniej :)
Właśnie przed chwila do mnie zadzwonił.Jak miło było usłyszeć jego głosik :D Ach...........

Powrót