S
ssyla
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 44
Mój mąż przyznał się do popełnionego czynu art.286 kk, w zamian za co prokurator powiedział, że uchyli mu areszt. Jednakże okazało się, że prokurator jest wierutnym kłamcą i absolutnie nie ma zamiaru uchylić mu aresztu. Powiedział, że do tej sprawy musi przesłuchać jeszcze mojego teścia, w zakresie jego wiedzy na temat tego przestępstwa. W związku z powyższym w dalszym ciągu zachodzi obawa mataczenia w sprawie ( nie wiem jakim cudem skoro mąż się przyznał).
Mój teść ma nowotwór płuc, z przerzutami do żołądka, wątroby oraz do mózgu.
1.Czy w związku z powyższym opinia wystawiona przez biegłego sądowego dotycząca stanu zdrowia mojego teścia wpłynie na decyzję prokuratury na temat przesłuchania go?
2. Jak długo czeka się na taką decyzję?
3. Ile ważna jest decyzja biegłego?
4. Jakie są szanse na pozytywne rozpatrzenie zażalenia na areszt?
Dodam, że mój teść nie chce słyszeć o tym aby w ogóle udać się na jakiekolwiek przesłuchanie. Pozostawię to bez komentarza.
Liczę na waszą pomoc
Mój teść ma nowotwór płuc, z przerzutami do żołądka, wątroby oraz do mózgu.
1.Czy w związku z powyższym opinia wystawiona przez biegłego sądowego dotycząca stanu zdrowia mojego teścia wpłynie na decyzję prokuratury na temat przesłuchania go?
2. Jak długo czeka się na taką decyzję?
3. Ile ważna jest decyzja biegłego?
4. Jakie są szanse na pozytywne rozpatrzenie zażalenia na areszt?
Dodam, że mój teść nie chce słyszeć o tym aby w ogóle udać się na jakiekolwiek przesłuchanie. Pozostawię to bez komentarza.
Liczę na waszą pomoc