psychiczne znecanie sie ktore konczy sie proba samobojcza

• Autor wątku Autor wątku aneczka002
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

aneczka002

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Mam taki problem... kilka dni temu moja siostra probowala popelnic samobojstwo, dodam ze jest ona osoba dorosla i ma dwoje dzieci, z mezem jest rozwiedziona. Posunela sie do takiego czynu glownie przez sasiadke (musze tu napisac ze chyba ma cos z glowa) ktora nekala ja psychicznie. Zaczelo sie od tego ze moja siostra kilka razy spotkala sie z jej mezem, ich malzenstwo i tak wisialo na wlosku, do niczego miedzy nimi nie doszlo, a jego zona powiedziala ze nie da jej zyc i zaczela ja nachodzic, robic jej awantury, wyzywac publicznie, psunela sie nawet do tego ze poszla do ksiedza i naopowiadala glupot. Moja siostra juz tego nie wytrzymala i posunela sie do takiego czynu... Trafila do szpitala ale ja tylko odtruli i wywiezli do pruszkowa do zakladu psychiatrycznego.
Wiem ze powinna byla odrazu zadzwonic na policje i ze w tym wszystkim tez ponosi wine ale z drugiej strony tamta tez powinna poniesc konsekwencje, bo to przez nia tak sie stalo. I moje pytanie brzmi: co mozna zrobic w tej sprawie?, jakie konsekwencje moze poniesc ta dziewczyna? czy ten szpital cos zrobi w tej sprawie? nie wiem.. chcialam cos zrobic bo wiem ze moja siostra sie boi i pewnie nic nie powie tylko nie wiem od czego zaczac....

kejno napisał:
Ja bym umorzył z 17

I że co to niby miało znaczyć ?? Może jak się chcesz wypowiedzieć to pełnym zdaniem i konkretnie. O ile wiesz o czym piszesz wogóle- napewno Twoja odpowiedź bardzo jej pomogła !

dziubek232 napisał:
I że co to niby miało znaczyć ?? Może jak się chcesz wypowiedzieć to pełnym zdaniem i konkretnie. O ile wiesz o czym piszesz wogóle- napewno Twoja odpowiedź bardzo jej pomogła !
ależ jest to konkretna odpowiedź.... a ,że ty tego nie zrozumiałaś...no cóż...
BCP to BCP...:P

Markiz32 napisał:
ależ jest to konkretna odpowiedź.... a ,że ty tego nie zrozumiałaś...no cóż...
BCP to BCP...:P

hehe BCP tego też nie zrozumiałam :P nie mogę stwierdzić, że skoro ja nie zrozumiałam to aneczka też nie ale przypuszczam, że tak będzie. Więc może Panowie specjaliści :D wyjaśnią co oznacza ja bym umorzył z 17 ?? albo rozwiną

No i dało się :) Wystarczyło kilka literek więcej :P i teraz wiadomo o czym mowa :P

no rzeczywiscie na poczatku tez nie zrozumialam. Dzieki za odpowiedz

Powrót