S
Szaffiii
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam wszystkich,
za 3 miesiące kończę 17 lat, a miesiąc temu obraziłem publicznie nauczycielkę na forum...
Było to z mojej strony bardzo głupie i zdarzyło mi się to pierwszy raz.
Nigdy nie miałem problemów z prawem, nauczyciele mają raczej dobre zdanie o mnie ( z tego co słyszę).
Nauczycielka ta była z innej szkoły i słynęła z tego, że lubi sobie wmawiac to czego nie było, lecz to co chciała słyszec...
Miałem z Nią raz problem, gdyż kiedy zabrała mi raz sprawdzian powiedziałem: "ale lipa", a kobieta wmówiła sobie, że powiedziałem: "ale cip*".
Nie pomogło nic około 20 świadków, nie chciałem sprawy dalej ciągnac i powiedziałem, że ma rację i że tak powiedziałem.
Chciała żebym napisał Jej na kartce, że nigdy więcej tak nie powiem etc.
Czy może to posłużyc jako jakiś dowód jeżeli sprawa trafi do sądu?
Jaka może byc kara?
Ps.
Post na forum w którym obraziłem ową kobietę pisałem pod wpływem wielu leków i pod wpływem gorączki, zapalenia oskrzeli i ogólnie pod wpływem choroby...
Czy jest to jakieś usprawiedliwienie?
Czy sąd mógłby wziąsc to pod uwagę?
Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam,
Szaffiii.
za 3 miesiące kończę 17 lat, a miesiąc temu obraziłem publicznie nauczycielkę na forum...
Było to z mojej strony bardzo głupie i zdarzyło mi się to pierwszy raz.
Nigdy nie miałem problemów z prawem, nauczyciele mają raczej dobre zdanie o mnie ( z tego co słyszę).
Nauczycielka ta była z innej szkoły i słynęła z tego, że lubi sobie wmawiac to czego nie było, lecz to co chciała słyszec...
Miałem z Nią raz problem, gdyż kiedy zabrała mi raz sprawdzian powiedziałem: "ale lipa", a kobieta wmówiła sobie, że powiedziałem: "ale cip*".
Nie pomogło nic około 20 świadków, nie chciałem sprawy dalej ciągnac i powiedziałem, że ma rację i że tak powiedziałem.
Chciała żebym napisał Jej na kartce, że nigdy więcej tak nie powiem etc.
Czy może to posłużyc jako jakiś dowód jeżeli sprawa trafi do sądu?
Jaka może byc kara?
Ps.
Post na forum w którym obraziłem ową kobietę pisałem pod wpływem wielu leków i pod wpływem gorączki, zapalenia oskrzeli i ogólnie pod wpływem choroby...
Czy jest to jakieś usprawiedliwienie?
Czy sąd mógłby wziąsc to pod uwagę?
Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam,
Szaffiii.