Ratunku nie wiem co robić!!!

• Autor wątku Autor wątku sylwia.hub
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
izunia84 jak jedziesz na białą to zajmij sobie kolejke i po kłopocie, tam wiekszosc tak robi(przynajmniej ja tak robiłam)
[cytat:2j0rdcvb]
na białołece nie można wnieśc nic oprócz pieniędzy
[/cytat:2j0rdcvb]
chyba sobie żartujesz, ja wnosiłam zdjęcia, listy i kupe rupieci mojej córeczki które były bardzo jej potrzebne akurat na widzeniu tzn. zabawek bo o jej butelce nie było mowy

... Witam...
... ja jak chodziłam na widzenia do ZK Białołęka do mojego P.... to też nic nie można było wnieść..... tylko pieniądze.... za pierwszym razem schowałam tylko karteczkę z kilkoma numerami telefonów.... a jeśli chodzi o zakupy - na pierwszym widzeniu chyba kilka razy podchodziłam do tego okienka.... a na kolejnych czekałam już aż inni zrobią zakupy (szkoda czasu na stanie w kolejce)....

no to tylko ja mogłam wnieść zdjecia? i listy? ej dziewczyny, przecież rekawów kurtki wam nie przeszukają, ja jezdziałam zawsze w sobote i może ta zmiana jest taka sobotnia :what:

Hallo. A może mi ktros powiedzieć co mogę zawieść osobie do aresztu śledczego, która odsiaduje wyrok? Aktualnie znajduje sie w celi przejściowej. W przyszłym tyg ma być przewieziony do ZK. Dziekuję.

Hej q Powiedzcie mi jak ja moge pomóc swojemu M. , aby dostał przepustke ?

sylwia.hub
Jezeli jest w celi przejściowej to tak samo jak w normalnej może dostawac listy i dzwonić - przynajmniej tak było u mojego M. jak był na celi przejściiowej ! A co możesz mu zawieść ? Trudno powiedzieć , bo on sam powinien ci powiedziec co możesz mu przywieźć ! Ale główni co chciałabyś mu dostarczyć? A w jakim zk jest ? POzdrawiam.

Witam dziewczyny pomóżcie i odpowiedzcie na moje pytanie w jaki sposób mogę wysłać pieniądze dla osadzonego w ZK aby miał na swoje wydatki np: na wypiskę :help: :help: :help: :?: :?: :?:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót