B
BeataHaaa
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
- Autor Autor
Rozumiem, źe źadnych konkretów nie będzie
tylko odnośniki...i sama mam szukać???? 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No cóż - tak jak wspomniał Nomnes - nie znamy warunków gwarancji, jaka obowiązuje w tym przypadku. Ustawa o prawach konsumenta, o których wspomina natalia.paj111 to zaś inna sprawa, i aktualnie z niej nie korzystasz.BeataHaaa napisał:Rozumiem, źe źadnych konkretów nie będzietylko odnośniki...i sama mam szukać????
![]()
A mamy zgadywać jakie konkrety chcesz? :what:BeataHaaa napisał:Rozumiem, źe źadnych konkretów nie będzie
Tak, jesteś.BeataHaaa napisał:czekam prawie miesiąc powiedzmy, źe jestem cierpliwa tak???
Jeszcze raz: w czym pomoc?BeataHaaa napisał:Wyraźnie napisałam, źe nie znam się na tym...dlatego proszę o pomoć..
Tak, jeśli pozwalają mu na to warunki gwarancji.BeataHaaa napisał:czy serwis ma prawo w ten sposób postępować?
Teoretycznie nie.BeataHaaa napisał:czy konieczna jest naprawa mało znaczących usterek mechanicznych źeby przystąpić do naprawy tego co jest na gwarancji?
Wracamy do punktu wyjścia: 1) patrz warunki określone przez gwarancjęBeataHaaa napisał:nasuwa się pytanie jak długo to teraz potrwa