R
ryba1548
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Mam telefon w Orange zrejestrowany na firme...w grudniu otrzymalam rachunek na bardzo duza kwote,na ktorym byly połączenia z wapem,ktorych nie wykonywalam,dodam iz przebywalam wtedy zagranica,stad taki rachunek.Naliczonych zostalo kilka godzin transmisji danych z zagranicy.Kilka razy zdarzalo sie tak,ze ktos chcial do mnie wtedy zadzwonic i bylo zajete a nie dzwonilam nigdzie.Napisałam reklamacje do operatora,oczywiscie odpisal mi,ze nie umiem sie poslugiwac telefonem,ze po kazdym nacisnieciu na ekranie ok (telefon htc TyTn II,z dotykowym ekranem) łacze sie z internetem i ze reklamacje odrzucaja(a mam ustawione polaczenia reczne z netem).Odpisalam im,ze nie potwierdzalam polaczen z internetem,ze chce zeby telefon byl zbadany przez jakiegos eksperta,ktory by stwierdzil,czy jest mozliwe,zeby sie łączyć bez potwierdzania...odpisali,ze mają to w nosie zle łączyc i jak zrobie ekspertyze u np.bieglego sądowego i bedzie ona korzystna umorza mi 50% rachunku.orange nie odpowiada za to,ze telefon u nich zakupiony jest robi co chce.oczywiscie mam to zrobic na wlasny koszt.paranoja jakas.nie wiem co mam teraz zrobic,poradzcie cos.dodam tylko jeszcze,ze dzwonilam do boku i jeden z konsultantow przyznal sie,ze czasami im sie zdarzaja takie polaczenia i orange nie umie sobie z tym poradzic,jedyne co moge zrobic to wyłaczyc calkowicie mozliwosc polaczen z netem...