A
Adrian_in3
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam podjąłem się szkolenia wraz ze stażem, ale z PUP tylko na własną rękę znalazłem i tak czy siak musiałem przynosić zaświadczenie, że jestem zarejestrowany w PUP i znajomy mi znalazł załatwił pracę i dziś do mnie zadzwonili, że mam spotkanie do szkolenia i chciałem zrezygnować ze szkolenia i powiedział mi, że muszę zwrócić, im pieniądze za katering,wynajem lokalu,ubezpieczenie i za materiały to się troszkę zdziwiłem że wyniesie mnie spore koszty
, a w regulaminie piszę, że ...
"Udział Uczestnika w Projekcie jest bezpłatny; koszty udziału Uczestników w projekcie pokrywa Realizator.
I zadaję tu pytanie, czy muszę jakie kol wiek duże pieniądze zwracać czy tylko za ubezpieczenie, bo żadnych badań lekarskich nie przechodziłem ani nic innego tylko miałem poradnictwo zawodowe z panią psycholog podsyłam link jak nazywa się projekt ;]
http://szansadlamlodych.pl/wp-content/uploads/2015/01/redulamin_projektu_szansa_dla_mlodych.pdf Proszę o pomoc bo nie mam zamiaru im żadnych pieniędzy zwracać bo z tego co czytałem nic im nie powinienem wracać prócz tego ubezpieczenia gdyż jeszcze nie podjąłem nawet szkolenia ...
"Udział Uczestnika w Projekcie jest bezpłatny; koszty udziału Uczestników w projekcie pokrywa Realizator.
I zadaję tu pytanie, czy muszę jakie kol wiek duże pieniądze zwracać czy tylko za ubezpieczenie, bo żadnych badań lekarskich nie przechodziłem ani nic innego tylko miałem poradnictwo zawodowe z panią psycholog podsyłam link jak nazywa się projekt ;]
http://szansadlamlodych.pl/wp-content/uploads/2015/01/redulamin_projektu_szansa_dla_mlodych.pdf Proszę o pomoc bo nie mam zamiaru im żadnych pieniędzy zwracać bo z tego co czytałem nic im nie powinienem wracać prócz tego ubezpieczenia gdyż jeszcze nie podjąłem nawet szkolenia ...
I jeszcze jak podejmę prace mam im wysłać skserowaną Umowę o Pracę ...Adrian_in3 napisał:Witam podjąłem się szkolenia wraz ze stażem, ale z PUP tylko na własną rękę znalazłem i tak czy siak musiałem przynosić zaświadczenie, że jestem zarejestrowany w PUP i znajomy mi znalazł załatwił pracę i dziś do mnie zadzwonili, że mam spotkanie do szkolenia i chciałem zrezygnować ze szkolenia i powiedział mi, że muszę zwrócić, im pieniądze za katering,wynajem lokalu,ubezpieczenie i za materiały to się troszkę zdziwiłem że wyniesie mnie spore koszty, a w regulaminie piszę, że ...
Ostatnią edycję dokonał moderator: