Rozprawa w sprawie renty rodzinnej

• Autor wątku Autor wątku Piotr820808
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
nie no Piotrze drogi to ja jestem w zdecydowanie lepszej sytuacji bo na moim koncie jest całe 95groszy :lol: jeśli chodzi o zus to jak dzwoniłam do sądu pani poinformowała mnie, że po uprawomocnieniu się wyroku sąd przesyła wszystko do zus, a jeśli po 2tyg nie otrzymam od zus żadnej info to mam się do nich zgłosić lub zadzwonić. 26go października mój wyrok sie uprawomocnił więc chyba jutro zawitam do tego zus-u :tuptup: rencinke zawsze dostawałam 25go każdego m-ca więc mam nadzieje że do 25go listopada oddadzą to co mi się należy. pozdrowienia dla życzliwych znajomych, ja na szczęście też takich posiadam i się śmiejemy że zanim mi wypłacą wszystko to wszystko rozejdzie sie na spłatę długów :wow: może Twoi znajomi pożyczą Ci jeszcze na tą jedną rate. a brak mi już słów i jeszcze wszystko musi tak długo trwać ale mówie Ci już bliżej niż dalej :wink: oby

Dostałam dziś pismo z zus-u!!! jupi :D więc 25go listopada wszystko mi zwrócą jestem tak podekscytowana, że chyba umyje dziś wszystkie zeby :lol: nie mam najmniejszych wątpliwości że i Ty Piotrze otrzymasz takie samo pismo :ok: Ty Przemku też sie o nic już nie martw skoro ja to przetrwałam to każdy przetrwa :ok: pozdrawiam gorąco. jeszcze tylko zus chce abym ponownie dostarczyła pismo z uczelni potwierdzające że się ucze i po sprawie;) jednak sprawiedliwość istnieje :winko: jeszcze raz pozdrawiam i 3mam nadal za was obu mocno kciuki. bede tu nadal zaglądać żeby sie dowiedzieć co u was :)

Ciesze sie razem z Tobą...wiesz teraz to może jakieś piwko wypadło by postawić;) jeśli mi wszystko sie ułoży to oczywiście zaproszę;) pozdrawiam

no pewnie że zapraszam i to nie na jedno :wink: no to czekamy aż nasze konta zostaną uzupełnione i fruuu na :beer: konieczko jest co świętować :ok: poza tym wczoraj Twój wyrok sie uprawomocnił więc w Twojej sytuacji to kwestia dwóch tygodni tak jak było w moim przypadku i będziesz miał na opłacenie studiów :) no i fajno :wink:

Piotrusiu drogi kolego forumowy wirtualny koniec moich zmartwień zus-owskich w 100%ach :D noramalnie jestem pod wrażeniem powinnam dostać wszystko 25go a weszłam dziś na swoje konto w banku i już wczoraja wpłacilijak miło z ich strony :wink: i od razu weszłam na forum żeby się tym z Tobą podzielić :ooo: więc zapraszam na piwko. pozdrówka :!:

Moje gratulacje...i wiesz mi wiem co czujesz:))) mam nadzieje ze ja za niedługo również będę miał możliwość tak sie cieszyć...to gdzie mam przyjechać;)??

do olsztyna :) a 21go listopada jade do wawy więc może tam Ci bliżej bo nie wiem skąd jesteś :wink: jest podane moje gg więc jak chcesz to możesz się odezwać 8)

hmmm...no ja z południa moja droga koleżanko...wiec raczej sie nie spotkamy:)) ale to umacnia mój patriotyzm-- zasady prawne obowiązują w całym kraju;P jestem dokładnie z Jastrzębia Zdroju...jak będziesz sie wybierała w góry to możesz wstąpic..to po drodze;)..twojego nr gg nie znalazłem...;) pozdrawiam ps.u was i tak zawsze jakoś zimniej...;)

taaaaa. nr gg jak byk pod każdym napisanym przeze mnie postem takie słoneczko żółte z czrwonymi promykami :P na sylwestra jedziemy ze znajomymi do rabki:) pozdrawiam

Słoneczko jest to ja wiem...:)) tylko , przynajmniej u mnie pisze ze nie idzie go otworzyć bo nie jest przypisany do żadnego programu :? tez jadę gdzieś w góry ale nie znam miejscowości jeszcze;)no nie powiem od czego to jest uzależnione... pozdrawiam

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót