P
paulina12320
Witam, mam pare pytan najpierw opowiem moja hostorie, mam dwojke dzieci 3i4 lata. Jak dzieci byly mlodsze mialy okolo roku I 2lat maz nas zostawil na dwa lata wyjechal bez slowa wczesniej wpadl w zle towarzystwo I narkotyki ... po dwoch latach postanowilam odbudowac wszystko przylecialam do szkocji po odlozeniu pieniedzy po okolo 4mc sciaglam dzieci mieszkamy tu juz rok, malzenstwo sie wcale nie uklada maz krzyczy po nas przeklina nie szanuje nas codziennie pije okolo 3piwa ale to tez jednak cos, ostatnio byla taka sytuacja ze uzyl wobec mnie przemocy po czym otworzyl drzwi I wyszarpal mnie z domu I kazal wypie****** wszystko slyszaly dzieci ... postanowilam podjac wieksze kroki bo juz tego poprostu nie wytrzymije , mam depresje I caly czas chodze nerwowa przez te wszystkie sytuacje, co moge zrobic w tym kierunku chciala bym przedewszystkim alimenty, rozwod, no I wszystkie benefity aby byly przelewane na moje konto z tego wzgledu ze jesli sa na jego koncie to on mi tego nie bedzie dawal , przez dwa lata jak nas zostawil wyslal jakies 400funtow ja wiem ze to zawsze cos ale przy dwojce dzieci ktorym trzeba kupiwac ubrania a co najwazniejsze karmic to jest to naprawde niewiele. Prosze o pomoc od czego zaczac .