G
Gosia44
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Pracuje w Hammeln dla Czerwonego Krzyza i znam duzo Kobiet i ich historie.augustin83 napisał:Witam.
1. Jednak ja dalej z nim zostalam bo chcialam dac mu szanse bycia ojcem i lepszym mezem...
2. Dzis mielismy kolejna mega klotnie...Poszlo mu o to,ze chce jechac do Polski z mala na tydzien.Jemu w ogole nie podoba sie to,ze chce odwiedzac czasami swoja rodzine lub jak moja rodzina do mnie przyjezdza...Najlepiej by bylo dla niego jakbym sie z nimi wcale nie kontaktowala...
3.Nie wiem co mam robic.Nie mam dokad isc i nie mam tez zadnych oszczednosci.
4. Moja coreczka jest dla mnie wszystkim i boje sie ze w razie gdyby doszlo do rozwodu to on mi ja odbierze.
Mam tez niemca jako menza juz 24 lat, i znam troche tom sytuacje. Poznalam go jak mialam 20Lat i po czterech miesioncach pojechalam do niego i byl slub.
Tez na poczontku chcialam czensto do mojich do polski tylko to jest na poczontku malzenstwa problematyczne. Pierwszy czas musi parka byc razem zeby sie poznac a nie ze kazdy sobie gdzies jedzie bo mu sie chce.
Ma to znaczyc ze juz jest zlym bo ciebie do polski nie puszcza?augustin83 napisał:1. Jednak ja dalej z nim zostalam bo chcialam dac mu szanse bycia ojcem i lepszym mezem...
Jest zlym ojcem bo ciebie nie puszcza z malom?
Chciala bys ty w takiej sytuacji jak on by znikal na dlugi czas w takim krutkim czasie? Napewno chcesz z dzieckiem jechac?augustin83 napisał:2. Dzis mielismy kolejna mega klotnie...Poszlo mu o to,ze chce jechac do Polski z mala na tydzien.Jemu w ogole nie podoba sie to,ze chce odwiedzac czasami swoja rodzine lub jak moja rodzina do mnie przyjezdza...Najlepiej by bylo dla niego jakbym sie z nimi wcale nie kontaktowala...
Czemu nie jedziesz sama?
Jak ty bys sie czula bez dziecka?
Zadaj sobie sama te pytania
Do klutni zawsze nalerzom dwuch
Dorosnij, w malrzenstwie decydujom dwie osoby a nie tylko jedna Co chcesz uslyszec ?augustin83 napisał:3.Nie wiem co mam robic.Nie mam dokad isc i nie mam tez zadnych oszczednosci.
Druga Strona medalu-A myslisz ze jego Corka to nie jest wszystko dla niego?augustin83 napisał:4.Moja coreczka jest dla mnie wszystkim i boje sie ze w razie gdyby doszlo do rozwodu to on mi ja odbierze.
Tak jak ty tu piszesz daje mi do zrozumienia ze dlaciebie tylko jest to warzne co TY chcesz
Macie malom cureczke kturom musicie do was pszyswyczajic a ty masz tylko wyjazdy w glowie
po co wziolas slub? dlaczego do niemiec jechalas jesli nie jestes w stanie tu mieszkac?
Ja znam dwie strony pszez mojom Robote i mowie tobi z serca ze tak jak ty tu piszesz myslom u mnie w robocie te baby ktorych nie interesuje facet bo za polskom tenskniom.
Nie zapomnij, masz dziecko i RODZINE "Merz, Corka i ty" w niemczech" a ty zyjesz do tylu z twojom rodzinom.
Pszepraszam za blendy ale po 24latach w niemczech zapomina sie polskiego jezyku. Jak znajdziecie blendy to zostwcie je sobie w prezencie.