Gordon Gekko
Zbanowany
- Odpowiedzi
- 395
Nakza w postępowaniu nakazowym - to jest
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nakaz zapłaty w postępowaniu nakazowym.Gordon Gekko napisał:1. Nie ma czegoś takiego jak nakaz nakazowy ( masło maślane)
Widocznie masz skąpe doświadczenie. Skoro nie masz dokumentów to warto o nie zapytać, a nie ferować wyroki nie widząc ich.Gordon Gekko napisał:2. Opierałem się na własnym doświadczeniu wekslowym, trudno abym miał dokumenty nie mojej pożyczki ( troszeczkę logiki, myślenie nie boli-naprawdę)
Napisałeś, że może podnieść zarzut niewłaściwości miejscowej (nie pytając o nic - w sprawie z weksla jest to dość jasne, a takie pisanie wprowadza w błąd). Potem napisałeś, że niemal każdy weksel jest płatny w siedzibie wierzyciela. To bzdury.Gordon Gekko napisał:To co pisze ecompaq jest wystarczające dla mojej wiedzy, jeśli dla Ciebie te informacje są zbyt skąpe to poproś o dokumentacje. Przeczytaj dokładnie co piszę ecompaq a drogą dedukcji dojdzeisz do konkluzji, że to moja skromna osoba miała rację i to bez patrzenia w " akta sprawy".
Gordon Gekko napisał:"
Gordon imienniku czytaj kochany ze zrozumieniem bo później ludziom w głowach mącisz.
W szkole z lektury by była pałka bo byś pewnie powiedział, że Boryna była kobietą![]()
Gordon Gekko napisał:Ale jest pomyłką (każda pomyłka szkodzi-jak nie wiesz to nie pisz ewentualnie jak nie jesteś pewien to zawsze się możesz spytac mojej skromnej osoby
Pzdr
Gordon Gekko napisał:[...] prawo wekslowe, które jest dla Ciebie sympatyczny Gordonie oceanem tajemnic.
Gordon Lameman napisał:Napisał człowiek, który doradza, aby od nakazu wydanego w postępowaniu nakazowym z weksla wnieść sprzeciw (sic!)a co mam wnieśc tulipany zarzut czy sprzeciw -wiadomo w czym rzecz ( jak widac nie dla wszystkich) i podnieść zarzut niewłaściwości miejscowej nie widząc deklaracji wekslowej. :brawo:rozumiem, że Ty ją widziałeś taaaa a jutro u Ciebie nocuje Obama
Ojjj Gordonie coś nie słowny jesteś, pisałeś przecież, że już kończysz spamowac
"Na tym kończę tą dziecinadę"
"miałem-raz-weksel-w-ręce-jestem-ekspertem!." cenie sobie szczerośc Gordonie.
Muszę cię zmartwic nie dałeś osobie, która podniosła temat żadnej merytorycznej odpowiedzi tylko wdałeś się w przepychanki słowne popełniając przy tym kardynalne błędy merytoryczne.
Teraz ja zakończę już przyjacielu, zdaniem którę myśle, że cię zaskoczy otóż:
Boryna był mężczyzną.