S
sov
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam,
Z "ciekawosci" zarejestrowalem sie w serwisie sekspartnerklub.pl
Jednak uznalem ze jednak nie jest to serwis nalezacy do zaufanych, tak wiec nie kliknalem w link aktywacyjny wyslany do mnie w mailu.
moje pytanie brzmi, czy mimo, ze nie kliknalem w link, moje konto zostalo aktywowane?
regulamin na ten temat mowi:
Jesli moje konto jest aktywne, to czy moge zrezygnowac z niego na podstawie: § 6 pkt. 1?
Prosze o pomoc i z gory dziekuje
sov
Ps. konto zalozylem dzis
link do pelnego regulaminu: http://www.sexpartnerklub.pl/regulamin.htm
Edit: na stronie znalazlem link do usuniecia konta, zrobilem to. konto zostalo usuniete, zakladam ze nie czekaja mnie teraz zadne nieprzyjemnosci, czy sie myle?
Z "ciekawosci" zarejestrowalem sie w serwisie sekspartnerklub.pl
Jednak uznalem ze jednak nie jest to serwis nalezacy do zaufanych, tak wiec nie kliknalem w link aktywacyjny wyslany do mnie w mailu.
moje pytanie brzmi, czy mimo, ze nie kliknalem w link, moje konto zostalo aktywowane?
regulamin na ten temat mowi:
Czy wynika z tego ze moja rejestracja zostala potwierdzona w chwili wyslania maila? bo niestety tak mi sie wydaje i moje nie-klikniecie w link aktywacyjny nic nie zmienilo.§ 3 Uprawnienie do rejestracji i czas trwania umowy(...)
6. Umowa pomiędzy Użytkownikiem i Administratorem o korzystanie ze Serwisu zostaje zawarta z chwilą potwierdzenia rejestracji Użytkownika w Serwisie przez Administratora. Potwierdzenie rejestracji Użytkownika w Serwisie następuje poprzez wysłanie wiadomości na adres e-mail wskazany przez Użytkownika. Użytkownikowi nie przysługuje roszczenie o dokonanie rejestracji w Serwisie.(...)
Jesli moje konto jest aktywne, to czy moge zrezygnowac z niego na podstawie: § 6 pkt. 1?
§ 6 Rezygnacja, wypowiedzenie i rozwiązanie umowy
1. Użytkownik ma prawo w każdym czasie, bez podania przyczyn, do rezygnacji z prowadzonego bezpłatnie Konta, pisemnie, za pomocą poczty elektronicznej e-mail. Wraz z rezygnacją z Konta usunięty zostaje na stałe Profil Użytkownika. Usunięcie Konta może spowodować zakończenie wszelkich usług, jeżeli do ich świadczenia z punktu widzenia technicznego konieczne jest posiadanie Konta, przy czym nie powoduje to powstania roszczenia o zwrot opłat za usługę odpłatną Płatnego Członkostwa.
Prosze o pomoc i z gory dziekuje
sov
Ps. konto zalozylem dzis
link do pelnego regulaminu: http://www.sexpartnerklub.pl/regulamin.htm
Edit: na stronie znalazlem link do usuniecia konta, zrobilem to. konto zostalo usuniete, zakladam ze nie czekaja mnie teraz zadne nieprzyjemnosci, czy sie myle?
Ostatnia edycja: