N
nkb
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 59
Jestem zgłosiłam na Policje i dlatego namawiam na składanie zgłoszeń z powołaniem na jeden numer sprawy bo to powiąże wszystkie zgłoszenia w jedną sprawę.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nkb napisał:Jestem zgłosiłam na Policje i dlatego namawiam na składanie zgłoszeń z powołaniem na jeden numer sprawy bo to powiąże wszystkie zgłoszenia w jedną sprawę.
nkb napisał:czy wchodząc na nią nie zostawiasz IP.
Czy sprawdziłeś inne katalogi np biz6.de jest bezpośrednio powiązane z kbiz.pl.
Ile kolejnych domen jest powiązanych wejdziesz na kbiz a odnotuje to inna strona.
Myślę ,że to kolejna podpucha KH to jest informatyk!
No właśnie sprawdzałem wcześniej i nie widziałem wzmianki o byciu poszkodowanym, dlatego zapytałem .... bez urazy ale w sieci możliwe jest wszystko i słusznie zauważyłaś ... everybody liesnkb napisał:Może poszukaj moich wpisów wcześniej
to zobaczysz całość.
Teraz jest on "gwiazdą", innym razem pojawi się inny cwaniaczek. Nasze prawo wbrew pozorom nie jest dostosowane na przestępców, którzy naciągają na "po małej kwocie" ale za to na skalę kraju. Na tym żeruje. To my musimy znaleźć na niego skuteczny sposób, potem będzie prościej. W zeszłym roku była podobna sprawa z Krajowym Rejestrem Osób fizycznych i Firm- skończyło się na radzie: trzeba uważać. A ogłoszenie, żeby zgłaszać- nic nie dało. Facet najwyraźniej idzie utartymi już szlakami, tylko, że nic nie wskóra. Ja mu nie zapłacę- oczywiście wydrukowana faktura w osobnej teczce razem z innymi danymi, listami, które od niego mam. Oczywiście, liczę się z telefonami, pogróżkami sądem (e-sądem itp.). Ale to nie problem.Evad napisał:Jak tak dłużej to potrwa, to ja na żadną stronę nie weję, bo a nóż należy ona do naszej "gwiazdy "...
Evad napisał:Opinia prawnika o naszej sprawie - aktualna !!
Uważam iż Pan KH to prawnik wykorzystujący bardzo skutecznie luki prawne aby uzyskać maksymalne korzyści.nkb napisał:Myślę ,że to kolejna podpucha KH to jest informatyk!