C
closh
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam około 2 lata temu zrezygnowałem ze sklepu prowadzonego na jednym z portali do dnia dzisiejszego nie udało mi się wymóc jego usunięcis, mimo że podczas rozmowy obiecywana mi. Wczoraj odniosłem pseudo sukces bo po tym jak obiecano mi że cały sklep zniknie z serwera to usunięto jedynie dane kontaktowe. Pozostałe logo towary, zdjęcia, ceny. Portal wykorzystuje mój sklep i pewnie wiele innych do symulowanie jaki jest popularny. Przejrzałem regulamin i znalazłem taki punkt
"12. PRAWA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ
Użytkownik uznaje, że całość praw autorskich, wszystkie znaki towarowe, konta użytkowników oraz pozostałe prawa własności intelektualnej związane z Usługami serwisu sklepy24h.pl należą do sklepy24h.pl.
W chwili rezygnacji ze sklepu internetowego przez właściciela, sklepy24h.pl zastrzega sobie wszystkie prawa do sklepu i jego zawartości graficznej. "
Zakładałem sklep około 2 lata temu i nie wiem czy już wtedy był.
Mam pytanie czy właściciel portalu ma prawo do takich zapisów?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
"12. PRAWA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ
Użytkownik uznaje, że całość praw autorskich, wszystkie znaki towarowe, konta użytkowników oraz pozostałe prawa własności intelektualnej związane z Usługami serwisu sklepy24h.pl należą do sklepy24h.pl.
W chwili rezygnacji ze sklepu internetowego przez właściciela, sklepy24h.pl zastrzega sobie wszystkie prawa do sklepu i jego zawartości graficznej. "
Zakładałem sklep około 2 lata temu i nie wiem czy już wtedy był.
Mam pytanie czy właściciel portalu ma prawo do takich zapisów?
Z góry dziękuję za odpowiedź.