sklep internetowy

• Autor wątku Autor wątku ania1106
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

ania1106

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Co mam zrobić jak podejrzewam, że sprzedawca mnie oszukał?
Nie można się dodzwonić, napisał, że paczka wysłana, ale nie podał numeru przesyłki. Co mam zrobić? To jest telewizor za 1000zł.

W zeszłym tygodniu. Nie jestem pewna jeszcze czekam, ale nie można się tam dodzwonić, próbowałam o różnych porach, nie odpisują na zapytania. Dostałam 1 odpowiedź, że wysłano 5.02 dpd, ale ani numeru paczki ani nic. Próbowałam dzwonić i wysyłać maile, ale zero odzewu. Zaczęłam sprawdzać na forach czy ktoś tam kupował i trochę się zaniepokoiłam. Zwykle jak sprzedawca pisał, że paczka wysłana to na drugi dzień było, a tu nic. Nie wiem co robić czy czekać czy iść na policję? To sklep mega-elektronika.

Napisz po kolei wszystko, a nie wyskoczyłaś na partyzanta z tematem bez szczegółów.

O matko nastepna naiwna.
Nie zastanawialo cie to, ze ten sam telewizor gdzie indziej jeszcze znacznie drozszy ?
Swiety mikolaj NIE ISTNIEJE !

Idz na policje.. jak mozna byc tak nawinym :)

Regand napisał:
O matko nastepna naiwna.
Nie zastanawialo cie to, ze ten sam telewizor gdzie indziej jeszcze znacznie drozszy ?
Swiety mikolaj NIE ISTNIEJE !

Krótko jestem na tym forum i już normalnie nie ogarniam jak ludzie mogą tak wpłacać pieniądze oszustom. Aż boje się co będzie dalej :) sory za ten koment, ale nie mogłem wytrzymać

A czy uda mi się odzyskać pieniądze? Czy już przepadło? Pierwszy raz takie coś mnie spotkało.:(

Dane sprzedawcy podane w regulaminie, po wpisaniu w CEIDG dają efekt: "Brak wpisów spełniających podane kryteria"

Witam,

powstrzymaj się od tego typu komentarzy,jak nie ogarniasz to wyloguj się i problem z głowy.
Ja mam podobny problem z tym typem,

Witam,

mam podobny problem z tym człowiekiem.
Tak wiem dałem się przerobić jak dziecko,ale wpadłem do Was po poradę jak mogę prawnie sprawę rozwiązać?

pzdr

Pierwszy krok, to iść na Policję, bo na własną rękę nic nie zdziałasz. Przedstaw sprawę, a w ogóle masz jakiekolwiek dowody, rozmowy, dane ? Może na forum gdzieś będą opinie o nim, jakieś dane patrzyłeś?

Pewnie tak zrobię jak piszesz,mam zapisaną w mailach korespondencję i zapisane zmiany statusu zamówienia...ale tylko albo aż tyle

Powrót