W
Wiolcia82
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam, nawiązując do tematu, to czy taki ślub pomoże w opuszczeniu murów więzienia?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wiolcia82 napisał:my też chcemy wziąć taki ślub bo już, bo czekamy czekamy i nie możemy się doczekać na wyjście z wokandy
Wiolcia82 napisał:Tyle że jakoś trzeba normalnie żyć prawda?
Wiola1989 napisał:Mam takie pytanie otóż mam zamiar wziąć ślub cywilny w ZK z moim narzeczonym... Mam jednak pytanie czy ktoś z was wie może jak powinien być napisany wniosek do dyrektora ZK? I czy ma napisać go tylko mój chłopak czy może ja powinnam to zrobić? :what:
MagdalenaLodz napisał:No i musisz to odpowiednio uzasadnić.
forg napisał:Nieprawda. Dyrektorowi ZK nie musi skazany uzasadniać dlaczego chce z kimkolwiek wziąć ślub. Ewentualnie ktoś może sobie życzyć uzasadnienie, dlaczego to takie pilne ...
gos38 napisał:Proszę o informację kto może być zaproszony na ślub w więzieniu.
Beautifull Deamon napisał:Na ślub nie może zostać zaproszony nikt poza Parą Młodą i świadkami.
Beautifull Deamon napisał:Jest jeszcze opcja, z której my skorzystaliśmy- mąż wziął przepustkę,