S
szkapdw
Akte bardzo podobają mi się Twoje wypowiedzi
:brawo:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
szkapdw napisał:JusticeEIN Ty mi mówisz, że facet, który chce się ożenić z dziewczyną w ZK nie ma do niej szacunku? dobre![]()
a czy większy szacunek ma facet, który nie dzwoni do swojej kobiety przez dłuższy czas a jak dzwoni to "zaprasza" ją na intymne? albo to, jak sama pisałaś, że odnosi się do Ciebie bez szacunku? lub to, że dzwoni tylko jak ma sprawę, przykład z płytą. :]
Czytałam TW i stąd pamiętam Twoje wypowiedzi. Drugim razem pomyśl zanim coś napiszesz :???:
forg napisał:Zakładasz, że chłopak ma się zmienić. A może akurat w tej konkretnej sytuacji ani ona ani on tego nie chcą? Może obojgu taki sposób na życie pasuje?
Może kraty zostały na stałe wpisane w ich życie? Przez nich samych? Oboje? Może chcą wziąć ślub w "naturalnym środowisku" tego pana?
Ja wiem, że "gniewna młodość" z reguły wie lepiej i wierzy, ze akurat jej wybory są nieomylne. Tak zawsze było i zawsze będzie. Ale po co spieszyć się ze ślubem? Co to zmieni w życiu akurat tych bardzo młodych osób?
szkapdw napisał:a jej gdy odzywa się tylko wtedy gdy ma intymne ma do niej.
JusticeEIN napisał:A skąd to wiesz? Siedzisz w moim telefonie?
Czy sądzisz tak, bo tak kiedyś napisałam? Z resztą, naprawdę nieważne. Z całego serca życzę Ci jak najlepiej.
Tak, sama to napisałaś. Jeżeli to faktycznie z serca- dziękuję.
Akte napisał:Najpierw piszesz, że każdy się zmienia i za parę lat może mieć inne patrzenie na różne rzeczy, a teraz chcesz przewidzieć czy ktoś będzie dobrym mężem i ojcem za 10 lat? Chyba sama sobie zaprzeczaszW końcu pary, które są ze sobą nawet i 20 lat potrafią się rozejść czyli co z tego, że ktoś kiedyś przewidział sobie, że jego ówczesny partner będzie dobrym mężem i ojcem za X lat... :what:
Przewidywanie nie zawsze oznacza dorosłość, bo jest przewidywanie i "przewidywanie", które jest tylko Twoim wyobrażeniem, bo nie można przewidzieć tego, co będzie za 10 lat, można jedynie wierzyć w coś, starać się, żeby tak było, ale przewidzieć przyszłość? ...
nitka1982 napisał:rozumiem- szkapdw-jest zakochana,chciałaby jak najszybciej mieć swojego P przy sobie ,nie gardzę ich decyzją ,bo powiem szczerz że ja na samym początku też chciałam slub w ZK ale mój Ł wybił mi to z głowy.