śmieci + stary tw

• Autor wątku Autor wątku beata*
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
RE: Temat wolny

samarytanka7 napisał:
czemu tak często jest "sprzątany" temat wolny?? nie nadążam z czytaniem:( ;)

Właśnie dlatego, że nie nadążasz ;)
Czyszczony jest raz na tydzień. To nie jest często.

nemeziss używaj opcji "edytuj"

Ostatnia edycja:

ewelina-nh i izuniem jutro będę bardzo mocno za Was trzymać kciuki!!!!!!!!!!!!!

Izunia pamiętaj całym :serce: jestem z Tobą.
Barbie kochanie zadzwonie do Ciebie jutro,bo jestem chora i padłam dziś na robocie.Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku :)

...witam nocą wszystkie nowiutkie i zaawansowane czekające i doczekane......ja tylko na chwilę...
..... izuniem, nemeziss...ewelina-nh....i wszystkie potrzebujące kciuki zaciśnięte....:ok:
...barbi...trzymaj się cieplutko....

no to jak jest sprzątany raz na tydzień to przepraszam;) ja tu nowa:D ja również trzymam za Was dziewczynki kciuki!!!:ok:

Beata* już kiedyś pytałam Cię w jednym poście , ale pewnie nie przeczytałaś.
Chodziło mi o to czy Twój facet wyszedł z warukowego? I czy tak bez problemu możecie wyjechać? Nie ma kuratora sądowego?

rustyka misiek wyszedl na warunkowe dostal kuratora na 2 lata - kurator nie robil zadnego problemu tym bardziej ze przed aresztowaniem mieszkalismy na stale poza granicami tam mamy mieszkanie i prace

Pytam bo u nas bya podobna syt. i A dostał kuratora na 2 lata i dopiero po roku odwiedzin , powiedziala nam że A może wyjechać. Ale niestety my trafiliśmy na bardzo nie mila kobietę. Widać z waszym kuratorem idzie się dogadać jak z człowiekiem. buziaki

iza jeszcze nic nie wie... czeka na telefon :o
wiec kciukow nie puszczamy :)

Ewelina, bardzo mi przykro, wiem co przechodzisz..

Iza, dopiero rano przeczytałam. Trzymam jak nie wiem co.

Witam,wszystkich
A więc u nas sprawa o uzyskanie przerwy poszła do ponownego rozpatrzenia ponieważ Sąd uznał że w poprzedniej instancji dokonano zaniedbań i uchybień w ocenie sytuacji jakiej się znajdujemy brano tylko pod uwagę stan zdrowia mojego męża i ponieważ biegli stwierdzili ze może być leczony w warunkach zamkniętych to odrzucono wniosek o przerwę.a w związku z tym że nie wzięto pod uwagę sytuacji rodzinnej,i nie sprawdzono niczego to sprawa idzie do ponownego rozpatrzenia tyle ze ze względów bytowych.Bo sprawa zdrowia jest przesądzona.A co będzie to czas pokaże.

Pozdrawiam....:)

Witam was wszystkie
chciałabym się z wami podzielic moja wspaniałą informacją.Dzisiaj mielismy roprawę o przerwe w karze no i sie udało mamy 6 miesięcy:) Pozdrawiam was wszystkie i trzymam nadal za was kciuku.

Super:) GRATULUJE Z CALEGO SERDUSZKA!!!!!

sama11 gratuluje :)
nemezis u nas bylo tak samo- jesli apelacja wraca sprawe do ponownego rozpatrzenia to jest na plus. sprawe dostanie inny sedzia i bedzie musial uwaznie zbadac sprawe.
a co u izy....nie dzwoni, nie pisze. :o

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót