Śpiący policjanci

• Autor wątku Autor wątku 259
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Shlizer napisał:
A czy praca w policji zwalnia z prawa do przerwy w pracy? Chyba nie.
***moderacja*** proszę nie cytować całych postów.

Ależ to po prostu okropne - jak można człowieka narażać na takie rzeczy...
Choć wydaje mi się, że policjant podpisując umowę o pracę zgadza się właśnie na taki jej charakter i to bez przymusu. Zgadza się?

Jak mi ukradli notebooka z firmy policja nie zrobiła nic oprócz rutynowego przesłuchania i odczekania 3 miesięcy aby umorzyć sprawę. Nie pofatygowali się nawet aby obejrzeć miejsca zdarzenia gdzie zabezpieczyliśmy dowody...

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Można wiedzieć dlaczego moja odpowiedź została skasowana?

"W "Hydeparku" automatycznie usuwane będą następujące posty:

- zawierające treści obraźliwe, obscenicze (jeżeli ktoś przesadzi ),

- napisane wyłącznie kolorem,

- pisane "pod rząd" w jednym temacie, zalecane jest dodawanie nowych treści poprzez wykorzystanie opcji "ZMIEŃ".

Ponadto:

Wyciąg z Regulaminu "FP.org":

[lex:fzzqgthv]§8 Zabronione jest umieszczanie na forum postów, które zawierają jakiekolwiek treści lub materiały niezgodne z obowiązującym prawem RP, a w szczególności obraźliwe, wulgarne, obsceniczne, oszczercze, nienawistne, zawierające groźby, nieetyczne, obrażające czyjeś uczucia, godzące w czyjąś własność.

§9 Złamanie zasady §8 łączy się z bezpośrednim, natychmiastowym i trwałym usunięciem z listy użytkowników wraz z powiadomieniem organów ścigania o zaistniałym przestępstwie. Aby wspomóc te działania rejestrowane są adresy IP autorów.

§10 Administratorzy i moderatorzy forum mają prawo do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli uznają to za stosowne".

O czym jest mowa?

Ostatnia edycja:
[SIZE=-2]§24 Usunięciu lub modyfikacji mogą podlegać w szczególności posty:
- nieczytelne pod względem stylistycznym,
- napisane wyłącznie dużymi literami albo innym kolorem niż czarnym,
- z rażącą ilością błędów ortograficznych,
- nie wnoszące treści merytorycznych,
- umieszczone "jeden pod drugim" przez tego samego nadawcę
- powielane w różnych miejscach na forum
- błędne pod względem zgodności z obowiązującymi przepisami prawa
- będące formą ogłoszenia

§25 Ocena czy powyższy regulamin został naruszony przez użytkownika w jakimkolwiek jego punkcie oraz w jakim stopniu zależy tylko i wyłącznie od Administratora i Moderatora forum.
W takim przypadku użytkownik może otrzymać ostrzeżenie lub zostać usunięty z forum (ban).
Usunięcie z forum nie musi być poprzedzone ostrzeżeniem.
[/SIZE]

A jak niby miałem dołączyć tę odpowiedź do poprzedniej skoro nie było już takiej możliwości? Nie wystarczy tylko wymagać, trzeba jeszcze umożliwić dostosowanie się do wymagań.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót