A
arek777
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam mam 16 lat ostatnio na feriach wymyśliliśmy sobie taką głupią zabawę( teraz wiem ze głupią ) zeby zadzwonić pera razy do sąsiadki no i tak zrobiliśmy z mojego telefonu była to taka zabawa albo sygnał albo 5 sekund rozmowy i śmiech w tle żadnych wyzwisk i chamstwa .W ten sam dzień inne osoby kopnęły przypadkowo w okno ( oczywiście nic się nie stało a ja nie mam z tym nic wspólnego ) Jednak po paru dniach i po wizycie sąsiadki u rodziców pojawiło się 3 policjantów w moim domu ... podobno sąsiadka to zgłosiła z tego co wiem to powiedzieli moim rodzicom ze sprawdza bilingi rozmów bo podobno ktoś jej groził , mówili także ze jeżeli wykaże ze to ja ( a to ja, max 4 połączenia ) to założą mi sprawę karną !Pomijam ze sąsiadka powiedziała ze ja napisałem wyzwiska na nią na jakiejś ścianie waliłem w okna piłka itp ...
Teraz pytanie czy mogą coś mi naprawdę zrobić ? nigdy nie miałem żadnego konfliktu z prawem , powiedzieli ze przyjdą za parę dni aby mnie przesłuchać w tej sprawie !
ps. wiem ze dla niektórych to zupełnie błaha sprawa i nie ma o czym dyskutować ale jednak proszę o konkretne odwiedzi
Teraz pytanie czy mogą coś mi naprawdę zrobić ? nigdy nie miałem żadnego konfliktu z prawem , powiedzieli ze przyjdą za parę dni aby mnie przesłuchać w tej sprawie !
ps. wiem ze dla niektórych to zupełnie błaha sprawa i nie ma o czym dyskutować ale jednak proszę o konkretne odwiedzi