Środki przeczyszczające

• Autor wątku Autor wątku igalex
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
I

igalex

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Witam mam 15lat chodzę do szkoły i ostatnio zrobiłem coś bardzo głupiego otóż wlałem do picia koledze którego bardzo nie lubie środki przeczyszczające zabrała go karetka bo tak bardzo wymiotował podobno coś mu się stało ponieważ w szpitalu siedział cały tydzień.

Prosze was o rade co robić i co mogą mi za to zrobić dyrektor straszy mnie kuratorem.

Prosze o odpowiedź i z góry dziękuje

Bardzo wiele zalezy od tego, czy dyrektor lub rodzice pokrzywdzonego powiadomili Policję. Jeżeli tak, to prawdopodobnie będziesz miał sprawę przed Sądem Rodzinnym - wówczas grozi Ci np nadzór kuratora. Jeżeli okazało by się że koledze stało się coś poważnego, lub miałeś wcześniej konflikty z prawem to możliwe jest także umieszczenie Cię w tzw. "poprawczaku".

A swoją drogą szkoda że zanim coś zrobiłeś, nie zadałeś sobie trudu pomyślenia o konsekwencjach swojego zachowania.

A możliwe jest że unikne odpowiedzialności jak okaże skruchę.Nie miałem wcześniej żadnych problemów z prawem nawet mnie nigdy policja nie spisała

Jeżeli sprawa została zgloszona Policji, to z całą pewnością będzie się dalej toczyła. Skrucha może wpłynąć wyłącznie na wymiar kary.

jak miał uczulenie nadany składnik środka...dałeś mu za dużą dawkę czy nie tego typu podobne rzeczy stwarzając zagrożenie dla jego zdrowia to kiepsko cię widzę....a rodzice słono za to zapłacą...

Powrót