A
anastazja44
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 13
@erkorda
Problem polega tylko na tym że adwokat zrobi wszystko dla dobra klienta.
Jego nie interesuje " jak było naprawdę, etyka , czy zgwałcił, czy zabił " tylko co zrobić by jego klient wyszedł z bagna ponosząć najmniejsze przy tym konsekwencje prawne.
Szukanie kluczków prawnych, niepoczytalność ,a gdzie w tym wszystkim sprawiedliwość?
Masz kasę i jesteś nietykalny
Dla mnie sytuacja powinna być jasna.
Wziąłeś w łapę 10 tysięcy - ponosisz konsekwencje - i nie interesuje mnie
czy była to prowokacja czy też nie bo twoim obowiązkiem było przestrzeganie prawa.
Gdyby wprowadzić takie rozwiazanie byłby porządek w Polsce - bo każdy bałby się konsekwencji prawnych , ale to tylko marzenie.
W Polsce sprawiedliwość polega na przeciąganiu rozpraw - to jest taki teatrzyk .
Wszyscy są zadowoleni bo każdy udaje że coś robi
Problem polega tylko na tym że adwokat zrobi wszystko dla dobra klienta.
Jego nie interesuje " jak było naprawdę, etyka , czy zgwałcił, czy zabił " tylko co zrobić by jego klient wyszedł z bagna ponosząć najmniejsze przy tym konsekwencje prawne.
Szukanie kluczków prawnych, niepoczytalność ,a gdzie w tym wszystkim sprawiedliwość?
Masz kasę i jesteś nietykalny
Dla mnie sytuacja powinna być jasna.
Wziąłeś w łapę 10 tysięcy - ponosisz konsekwencje - i nie interesuje mnie
czy była to prowokacja czy też nie bo twoim obowiązkiem było przestrzeganie prawa.
Gdyby wprowadzić takie rozwiazanie byłby porządek w Polsce - bo każdy bałby się konsekwencji prawnych , ale to tylko marzenie.
W Polsce sprawiedliwość polega na przeciąganiu rozpraw - to jest taki teatrzyk .
Wszyscy są zadowoleni bo każdy udaje że coś robi
Ostatnia edycja: