Aha, czyli podsumowując, jeśli w licencji nic nie ma napisane na temat streamingu tej gry, tzn. FIFA 13, rozumiem że nie mogę grać w tę grę i jednocześnie streamować na youtubie, czy twitch.tv, tak ?, przepraszam, ale kompletnie się na tym nie znam, a nie chciałbym złamać obowiązującego prawa ,jeśli faktycznie nie można streamować tej gry, to Ja się zastanawiam , jak to jest że wiele , nawet bardzo wiele ludzi gra w inne gry i je stremuje , oczywiście nie piszę tutaj o FIFIE 13, ponieważ ta gra zwyczajnie nie jest już na topie , ale wchodząc teraz na youtube, czy twitch.tv, można znaleźć streamingi gry FIFA 18, gdzie również to jest ten sam producent tej gry, jak i FIFA 13.
Zastanawia mnie jeszcze jedno, mianowicie, czy w pełni legalne jest nagrywanie postępów w grze oczywiście piszę tutaj o FIFIE 13 i udostępnianie jako filmik na youtubie, gdzie bez większych problemów, można znaleźć takie filmiki

,
przepraszam , ale zwyczajnie nie rozumiem tego, tzn . czy osoby w przeszłości które strumieniowali , czy też nagrywali filmiki i udostępniali następnie je na youtubie, postępowali zgodnie z prawem
Jeśli okazałoby się, że streamowanie czy też nagrywanie filmików z tej gry, byłoby niedozwolone, proszę o odpowiedz czy granie np. na kurniku, powiedzmy w chińczyka, i streamowanie jej na youtubie, czy twitch.tv, byłoby dozwolone, może to jest pisząc wprost, głupie pytanie, jednak ogólnie rzecz biorąc lubię grać w gry, i chciałbym się tym podzielić ze światem

, ale oczywiście jeśli to nie będzie legalne, nie będę tego robić