Strona dobre-programy-2

• Autor wątku Autor wątku Ag_Maz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pomagają odpowiedzi (które już są), nie pytania. Pozdrawiam.

słuchajcie ,mam zasadnicze pytanie do was ,,histerycy. czy gdziekolwiek przeczytaliście taki artykuł który by wystarczająco uspokoił wasze dusze i utwierdził w przekonaniu że nic wam nie grozi,możecie spać spokojnie itd.-NIE czytacie wypowiedzi tych filozofów co nie potrafią się jasno i przejrzyście określić tylko zasłaniają się nie do końca zrozumiałymi słowami, paragrafami, obcje-adopcje.nie są w stanie odpowiedzieć krótko i na temat.To jak histerycy płacicie??????

A Ty jakiego trudnego słowa nie rozumiesz stąd? Czego jeszcze nie wiesz, a co nie zostało wyjaśnione?

Witam, pześledziłam całe forum i też narazie nie zamierzam niczego płacić, m. in dlatego że również dostałam dwa identyczne listy, bo zaożyłam dwa konta z dwóch różnych maili (ponieważ jedno czasowo nie chciało działać, nieważne ;)) W każdym razie chciałam zapytać ilu z was dało się nabrać na to w ten sam sposób co ja- przez dość przekonywującą reklamę Adobe Flash Playera?

pozbieraj koperty od tych histeryków i leni jak ich tu nazywasz,ja ci swojej nie dam bo sam sobie poradzę, wskakuj w Ryanair albo jakieś inne linie lotnicze, leć do emiratów, powiedz gościom ze tu w Polsce z ich powodu forum prawnicze jest tak zawalone postami że ty już pokryjesz całe te zadłużenie tych nieszczęśników i będzie po sprawie. Forum się zamknie siła żeczy,histerycy ogłoszą cię bohaterem a ta grupa wsparcia o której także nie wspomniałeś uśmiechnie się do siebie i wszyscy będziemy zadowoleni;)

Lilian4 napisał:
W każdym razie chciałam zapytać ilu z was dało się nabrać na to w ten sam sposób co ja- przez dość przekonywującą reklamę Adobe Flash Playera?
A to badanie opinii publicznej jest problemem prawnym ponieważ...?
@jakes : W czasach gdy przeglądarki mają funkcję sprawdzania pisowni, sadzenie takich byków trochę słabe jest.

tak...ale jak laptop jest w Polsce kupiony, ja niedawno kupiłem w UK i hehehehe bywa pisze jak pisze ważne że można się połapać.

napisałem jakes bo akurat czytałem zawartość koperty i ;)zjadłem jedna literkę co zamiast jankesa stał się jakes. a potem jak kliknołem to było za późno, ot cała filozofia eh...ale jak ktoś się doczepić to znajdzie dziurę w całym ehh......a reszta to wina laptopa albo raczej nie dostosowania go do polskich norm ale co ja zrobie jak za każdym razem go gaszę to on wraca do ustawień UK. czy odpowiedz w całości usatysfakcjonowała pana :?:

jakes napisał:
czy odpowiedz w całości usatysfakcjonowała pana
Panią.
I nie, na ortografię raczej nie ma wpływu typ klawiatury.
Przypominam że:
§24 Usunięciu lub modyfikacji mogą podlegać w szczególności posty:
- nieczytelne pod względem stylistycznym,
- napisane wyłącznie dużymi literami albo innym kolorem niż czarnym,
- z rażącą ilością błędów ortograficznych,
- nie wnoszące treści merytorycznych,
- umieszczone "jeden pod drugim" przez tego samego nadawcę
- powielane w różnych miejscach na forum
- błędne pod względem zgodności z obowiązującymi przepisami prawa
- będące formą ogłoszenia

A o zmianę nicka można poprosić Administratora forum.

wie pani co..... te komunikaciki co do mojej osoby stały się nudne może faktycznie ten wątek należy zakończyć, bynajmniej ja osobiście żegnam. Skoro tłumacze pani że tekst który napisałem nie świeci się na czerwono to znaczy że tak jest....a reszcie życzę powodzenia i nie dajcie się:D

Witam,widzę że zbiera nam się całkiem spora grupka oszukanych a przecież ile jeszcze jest osób które do nas nie trafiły a pewnie już dostały pismo.Osobiscie popieram pomysł z tv,wiele spraw dzięki nim zostało pomyślnie rozwiązanych.Nie można im przepuścic:-x, nic nie wpłacajcie bo to i tak nic nie da,zaraz przyślą następne pismo.W przyszłym tygodniu będę na policji z złożę skargę, zobaczymy co oni na to.Trzymajcie się,będziemy w kontakcie.:):)

jakes napisał:
Skoro tłumacze pani że tekst który napisałem nie świeci się na czerwono to znaczy że tak jest....
Jak widzę nie tylko ortografia leży, ale i czytanie ze zrozumieniem. Jeszcze raz:

"na ortografię raczej nie ma wpływu typ klawiatury"

cześć wszystkim,
zarejestrowałem się specjalnie, bo mam taki problem. Też dostałem list z wezwaniem do zapłaty, ale...Ja się na tej stronie nie rejestrowałem. W ogóle nie korzystałem z ich strony. Teraz pytanie, skąd oni mogą mieć moje dane? A wszystkie się zgadzają, poza adresem IP. Czy jest jakaś szansa sprawdzenia do kogo należy podany adres? Bo domyślam się, że ktoś z tego adresu musiał podać moje dane, bez mojej zgody.

szanowni wszyscy, którzy otrzymali listy. Jeżeli list nie jest polecony (z poświadczeniem odbioru), proszę wyrzucić go do kosza i spać spokojnie. Jeżeli ktoś otrzymał LIST POLECONY, (a nie słyszałam o takim przypadku), niech opisze to na forum, wtedy na poważnie weźmiemy się za tych oszustów.
FreeG napisał: Jak widzę nie tylko ortografia leży, ale i czytanie ze zrozumieniem. Jeszcze raz:

"na ortografię raczej nie ma wpływu typ klawiatury" może wystarczy tych złosliwości? to napewno nam nie pomoże w końcu to forum prawne.

grazynka69 napisał:
szanowni wszyscy, którzy otrzymali listy. Jeżeli list nie jest polecony (z poświadczeniem odbioru), proszę wyrzucić go do kosza i spać spokojnie. Jeżeli ktoś otrzymał LIST POLECONY, (a nie słyszałam o takim przypadku), niech opisze to na forum, wtedy na poważnie weźmiemy się za tych oszustów.

Mogłabyś pisać na każdej stronie, że list zwykły jest bezwartościowym śmieciem, a mimo BEZWZGLĘDNYCH ABSOLUTNE KATEGORYCZNYCH PRZEDSĄDOWYCH WEZWAŃ DO ZAPŁATY, nikt nigdy do sądu nie poszedł, a i tak nie wystarczy, uwierz.

grazynka69 napisał:
może wystarczy tych złosliwości? to napewno nam nie pomoże w końcu to forum prawne.
Chciałem rozmawiać merytorycznie, więc zadałem proste pytanie, ale jak widzę ktoś woli cwaniakować.

Ponieważ jak wy chcę sprawę doprowadzić do końca więc szukałam kogoś kto odważył się wnieść sprawę przeciwko dobrym-programom do prokuratury.Napisałam do tej osoby a oto co ona odpisała: Droga Pani . Właśnie teraz jest okazja ich załatwić , ponieważ w Krakowie, toczy się postępowanie przygotowacze i albo jeszcze akta są na policji, albo w Prokuraturze. Dlatego proszę napisać do komendanta że Pani i inni mogliby zeznawać w swoich miastach w sprawie dobre-programy.pl Wiem że sprawa się przeciąga bo są przesłuchiwane ofiary tego serwisu. Zaraz podam Pani e-mail i proszę napisać do komendanta policji że Pani i inni mogą zeznawać w tej sprawie w swoich miastach i żeby Was ująć . proszę też zażądać nazwiska Prokuratora który to prowadzi to moglibyście Państwo tam uderzyć i kontaktować się bezpośrednio. Proszę mnie poinformować o tym co napisze do Pani komendant. Podaję jego e-mail:

grzegorz.grymek@krakow.policja.gov.pl

Przypominam że głównym zarzutem tej sprawy jest oszustwo i plagiat. Pozdrawiam i proszę działać szybko żeby nie zamknęli sprawy .

he widzę że od wczoraj trochę odbiegliście od tematu..
mnie kurde martwi tylko to żeby mi sami tego abonamentu nie przedłużyli..a nie chce wchodzić na tą stronę bo się boje że oni w jakiś sposób to sprawdzą i znowu mi walną jakieś wypracowanie podpisanie jakimś szlaczkiem.

LUDZIE NA MIŁOŚĆ BOSKĄ CZYTAJCIE CO NAPISAŁAM :) W KRAKOWIE TOCZY SIĘ JUŻ SPRAWA WIDZĘ ,ŻE FreeG MIAŁ RACJE :)

Powrót