FreeG
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 8 462
Pomagają odpowiedzi (które już są), nie pytania. Pozdrawiam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A to badanie opinii publicznej jest problemem prawnym ponieważ...?Lilian4 napisał:W każdym razie chciałam zapytać ilu z was dało się nabrać na to w ten sam sposób co ja- przez dość przekonywującą reklamę Adobe Flash Playera?
Nadal: co to ma wspólnego z naszym forum?Lilian4 napisał:Nie nazwałabym tego tak
??jakes napisał:siła żeczy
Panią.jakes napisał:czy odpowiedz w całości usatysfakcjonowała pana
§24 Usunięciu lub modyfikacji mogą podlegać w szczególności posty:
- nieczytelne pod względem stylistycznym,
- napisane wyłącznie dużymi literami albo innym kolorem niż czarnym,
- z rażącą ilością błędów ortograficznych,
- nie wnoszące treści merytorycznych,
- umieszczone "jeden pod drugim" przez tego samego nadawcę
- powielane w różnych miejscach na forum
- błędne pod względem zgodności z obowiązującymi przepisami prawa
- będące formą ogłoszenia
Jak widzę nie tylko ortografia leży, ale i czytanie ze zrozumieniem. Jeszcze raz:jakes napisał:Skoro tłumacze pani że tekst który napisałem nie świeci się na czerwono to znaczy że tak jest....
grazynka69 napisał:szanowni wszyscy, którzy otrzymali listy. Jeżeli list nie jest polecony (z poświadczeniem odbioru), proszę wyrzucić go do kosza i spać spokojnie. Jeżeli ktoś otrzymał LIST POLECONY, (a nie słyszałam o takim przypadku), niech opisze to na forum, wtedy na poważnie weźmiemy się za tych oszustów.
Chciałem rozmawiać merytorycznie, więc zadałem proste pytanie, ale jak widzę ktoś woli cwaniakować.grazynka69 napisał:może wystarczy tych złosliwości? to napewno nam nie pomoże w końcu to forum prawne.