Strona dobre-programy-2

• Autor wątku Autor wątku Ag_Maz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no bo grazynka69 sfrustrowana jest jak my wszyscy.
U mnie w domu młody od piątku chodzi potulny jak baranek i nagle komputer nie jest mu w ogóle do życia potrzebny:D, a mnie sie już szaro w oczach robi, bo czytam i czytam;) w życiu nie czytałam tak uważnie i od deski do deski żadnego tekstu w necie:D

oj te grazynki hehehe:D co do artykułu jest super i tak sobie myśl....co ja zrobie jak ta firma upadnie i temat straci swoje życie-znowu się trzeba będzie wpakować w nową aferę heheheheheh......pamientam kiedyś no no 10 lat temu wpakowałem się w tarapaty przez przypadek,to były początki jak policja jeździła w cywilnych autach i rejestrowali prędkość.Ja miałem wtedy czarnego merca190.zageszczajac temat, po długiej gonitwie dopadli mnie i ostatecznie sprawa trafiła do sadu.Finał był taki ze sprawę wygrałem ale był haczyk,miałem do zapłacenia 1000zł bo na tyle mi wykroczeń naliczyli w tej gonitwie.Zapłaciłem symboliczne 300zł i wyszedłem z sali z podniesiona głowom.

AKMOR napisł: no bo grazynka69 sfrustrowana jest jak my wszyscy . Dokładnie :) o dziwo mojej córce też :) Akmor dzięki za wsparcie :) Pozostaje mi wierzyć , że wspólnie uda się nam ich wystraszyć i dadzą nam spokojnie żyć tego wszystkim życzę .

Jakes -Grazynki nie byłyby w stanie gnębić małoletnich a co dopiero biednych zatroskanych rodziców :)

:D bez urazy Grazynka ja po prostu próbowałem zmieniając temat rozweselić was wszystkich i w żadnym wypadku nikogo nie chciałem urazić :-x heheh ja wiem ze temat jest poważny ale cos mi w duchu mówi ze i tak będzie dobrze i damy rade:D

Cześć :) Poczytałam sobie i czuję ulgę. A, Jakes - dzięki za poprawę humoru, jakoś to będzie : D Tylko zastanawiam się nad jednym - pisać gdziekolwiek coś, jakieś pisma etc, czy zostawić to wszystko tak jak jest?

pisać zawsze możesz ,na pewno to nie zaszkodzi czym więcej takich zgłoszeń tym lepiej dla nas wszystkich ps heheh zawsze lubiiłem być dusza towarzystwa....

Nie gniewam sie :) Pomimo wszystko , dobrze że jest ktoś taki kto umie nas jeszcze pocieszyć :0 Dzieki :)

a graznka69 skoro masz niepełnoletnią córkę to bez twojej zgody automatycznie cię mogą pocałować użyję analogii samochodowej. Mogą cię pocałować w tylni zderzak i tyle a ty im
nawet jakby to było prawomocne czyli by wiedziała ale i tak się zarejestrowała ty nim nic im byś nie dała.
W tej niedoli jest naprawdę dużo śmiechu bo kilkunastu ludzi gada jak jakieś palanty chcą z nas wyciągnąć kaskę.
A jakes nie rozkręcaj się tak bo zaraz cię mogą na poważnie pozwać(nie no żartuje) ale i tak wszyscy się bali jak jasny gwint

Ostatnia edycja:
Witam! Jestem kolejną osobą, która została oszukana. Dostałam dzisiaj pismo o "ostatecznym przedsądowym wezwaniu do zapłaty". Zdenerwowałam się nie na żarty :O Najlepsze jest to,że być może i wcześniej otrzymywałam jakieś maile, ale musiały one trafiać do spamu. A takich wiadomości nigdy nie otwieram. I teraz najlepsze, że zarejestrowałam się podobno 14.04.2012. Niczego takiego nie kojarzę! Do zapłacenia 143 zł, a na to 7 dni. I nie byłoby takiego problemu, gdyby nie to, że mają imię, nazwisko i adres. Tak wiem, totalna głupota. W pierwszej chwili chciałam zapłacić, ale przecież nie mam pewności, że za miesiąc znowu nie otrzymam pisma. Poza tym to zwykły list i ta firma z tego co czytam to ostro podejrzana. Jak myślicie, co z tym zrobić ?

olać to i tyle bo to jest tylko makulatura i co najwyżej do spłukania w kibelku się nadaje.
A ta firma to robi takie przekręty że nie ma co już opowiadać.
A ten papier to na prawdę można praktycznie do kosza wywalić bo takie wezwania muszą przychodzić poleconym przez pocztę bo wtedy jest potwierdzenie
odbioru. A jeśli coś ściągałaś tam powinno być napisane.

Ostatnia edycja:
PODOBNO był to Adobe Flash Player. W dalszym ciągu sobie tego nie przypominam. A już tym bardziej o jakiejś usłudze premium(program Downloader Gold). Hmm tak czy siak, ta cała sytuacja nie wygląda dobrze.

ale i tak to olej bo oni nie będą się z nikim procesować bo sami jeszcze dostaną ostro za swoje. A jeśli nie wierzysz to poszukaj czy kogoś zaciągnęli do sądu a e-sąd nic im nie da

W sumie to mnie też tym bardziej mogą pocałować sami wiedzą gdzie, iż (chociaż zostało mi niewiele), to i tak nadal prawnie nie jestem pełnoletnia. Rodzice nic nie wiedzieli, także tego :>

dobrze iron skoro tak twierdzisz ze się zabardzo rozkręciłem to zabiorę swoje zabawki i pujde stad.....:D ciekawi mnie jednak jak będziesz samotnie przekonywał nowych do tego aby nie płacili i argumentował to tym ze papier się doskonale nadaje do wc...tymbardziej ze główni poszkodowanymi są w większości kobiety i dzieci.NIe sądzę żeby tak nieprzyjemnym papierkiem chciał się ktokolwiek......heheheh

jakes dość proste osoby nieletnie bądź niepełnoletnie nie mogą zawierać umów w żadnej formie do tego jeśli rodzic nie wyrazi na to zgody czyli na podpisanie umowy, ten dokument jest nieważny. Następnie jeśli ktoś sam tam wchodził i nie wie czy zapłacić powiem to tak owa firma chce wszystkim napsuć na tyle krwi aby ludzie się albo przestraszyli albo się wkurzyli i zapłacili. A co do Dostarczania wezwań powiem to tak firmy windykacyjne wysyłają
dokumenty albo listem poleconym (listonosz i pokwitowanie) albo sami wysyłają przedstawiciela-windykatora i ten mówi jak sprawy stoją. Wiem bo moja mama ma coś takiego i to z KRUK.

a to ty uważasz ze ja nie zdaje sobie sprawy z tego ze dzieciom to mogą skoczyć i obtoczyć......a grażynka69 przez półtora roku nie dowiedziała się o tym że jej dzieciaczek nie może zawierać żadnych umów bez zgody rodzica.Ona podobnie jak ty czy ja smieje się z tego i weszła na te forum po półtora roku tylko po to żeby powiedzieć innym,,my się dawno temu skrzyknęliśmy i nie zapłaciliśmy -a wy zróbcie to samo .......a na koniec dodała czy jest ktoś kto zapłacił z jej czasów.Pewnie w duszy pomyślała ale trzeba być idiota żeby złodziejów karmić he.....

nie nie uważam że tego nie wiesz tylko w sumie streściłem nasze wywody do tego dość dobrego skrótu.

Powrót