Strona dobre-programy-2

• Autor wątku Autor wątku Ag_Maz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
co byśmy nie pisali to wynik jest ten sam NIE PŁACIC OSZUSTOM z tym papierkowym argumentem dam ci spokój bo się jeszcze obrazisz :) Wszystkim nowo przybyłym dziś czy jutro mówię -NIE PŁACIMY niech moc będzie z nami;)

szczerze z tych dwóch papierów do dam moim kolegom lubią sobie trawkę zajarać dam im to niech chłopaki będą mieli na rozpałkę do sziszy.

no dobra a co jeśli ktoś coś ściągnął? bo pamiętam, że rzeczywiście próbowałam z tym, że ten program nie zadziałał u mnie nie wiem dlaczego i w końcu ściągnęłam z prawidłowej strony "dobreprogramy" a nie od tych oszustów. poza tym w liście podali IP komputera który został już wyrzucony z powodu "sędziwego wieku" :D a może tak zapłacić i mieć święty spokój?

moniaamorek nie płać bo to tylko ty im dasz kasę a oni za rok albo dwa przyślą ci nowe tylko że pod inną nazwą a jak wcześniej było mówione oni nic ci nie zrobią bo sąd się prędzej nimi zainteresuje niż tobą. A oni to wiedzą więc pozywać cię nie będą a firma windykacyjna to też podpucha bo to call center było i chyba nawet nie mieli uprawnień do prowadzenia windykacji i ten kwitek który dostałaś nie ma żadnego potwierdzenia bo listonosz nie wziął
twojego podpisu i tyle.

Moniaamorek-krutko i na temat ci odpowiem na twoje pytanie-zapłac a iron ja i cała reszta dostaniemy kolejne wezwania bo oszuści dostaną od ciebie kase na znaczki i ten papierek który jak tu czytasz stwarza największe zakłopotanie co z nim zrobić czy spalić czy do wc czy też powstała nowa teza oddać dla narkomanów niech też cos z życia maja.

Jakes-napisał ,, Wszystkim nowo przybyłym dziś czy jutro mówię -NIE PŁACIMY niech moc będzie z nami,, w 100% popieram :) A tak miedzy nami ciekawi mnie czy już obmyslają co zrobią jak i tym razem się nie damy zastraszyć.Wyobrażam sobie co przeżywają te biedne dzieci które boją sie powiedzieć o tym rodzicom czy to nie jest nękanie ?Chyba już nadszedł czas aby to zakończyć .

interwencja już o tym wie bo naprawdę dużo osób wysłało im tą informację o tej praktyce.
A dzieciom nic nie zrobią, rodzicom też i dziękuje a to jest nękanie i szantaż emocjonalny.
A jak trafią na jakiegoś syna prezesa czy prokuratora to dopiero im się do czterech liter dobiorą. A ja sam jakes popieram w pełnej rozciągłości

słusznie grazynka należało by dokopać gnojom tak żeby się nie pozbierali ale jak sama wiesz puki nikt z nas nie dostanie prawdziwego komornika albo wezwania do sądu to my im tyle możemy zrobić co oni nam czyli NIC.....

co najwyżej mogą makulaturę do spłukania w kibelku albo do spalenia wysyłać a to oni bulą za listy nie ty.

ale te pieniążki na ta makulaturę to właśnie dostają od tych co się poddali...i koło się zamyka na dziesięciu dwóch zawsze się wyłamie i wpłaci taka jest natura ludzka.

tak wiem o tym bo już ktoś się wypowiadał że zapłacił im za ten rok ale tak szczerze to im się nic nie należy. Ale taka jest już ludzka psychika tych dwóch zniesie to gorzej niż tamtych ośmiu.

:mad: Ja mogę sam zostać i jako jedyny nie zapłacić....wiem że racja jest po mojej stronie i nie ulegnę naciskom pisemkom czy innym formom pogwałcenia mojej osoby.nawet gdyby mieli armie prawników to i tak bez walki się nie poddam.Mimo że zdrowie mi nie dopisuje ale umysłowo jestem sprawny i w każdej chwili mogę się z nimi zmierzyć.

nie denerwuj się tak. Ale wiesz jak w Polsce jest z prawem sąd najpierw cię skarze później dostaniesz odszkodowanie od tej firmy i tyle. Ale szczerze ja na początku byłem przestraszony ale sobie uświadomiłem że to jest naciąganie i zrozumiałem nic nie zrobię zobaczymy co dalej

Słuchajcie.....mam taka propozycję,ci co są zdecydowani i powiedzieli STOP OSZUSTOM niech prześlą do mnie email z krótkim opisem co ich spotkało i jak bardzo są ta sprawa poruszeni.Ja mam teraz czas bo sezon na prace remontowe się kończy więc wydrukuje sobie na spokojnie wasze żale dodam swój i wyślę listem poleconym do tv z zapytaniem czy jeśli dojdzie do konfrontacji czy nam pomogą i nagłośnia sprawę w mediach. jankes9971@tlen .pl

jakes nie zostawimy cię ;) nie wiem jak inni ale ja nie mam zamiaru ulegać.Dlaczego ci oszuści czekali w moim przypadku ,aż 1,5 roku ?nagle ich olśniło?

Ja zamierzam dzisiaj wybrać się na komendę. Zobaczymy co powiedzą. Najchętniej to grosza bym im nie oddała, ze względu na to że to zwykli naciągacze. A teraz człowiek siedzi i się stresuje. Przynajmniej mam pewność, że każdy regulamin przeczytam teraz od deski do deski :)

oj grazynka wiem ze mnie nie opuścisz heheh.......:D ,hmm no właśnie to jest to oczym tu piszemy ze każdy próbuje gdzieś tam się pożalić i dostaje ta samą odpowiedz,,no rozumiemy powagę tej sytuacji ale ze względu ze sprawa ma chwilowo znikomą szkodliwość itd..............generalnie oni cały czas dają nam do zrozumienia ze puki złodzieje nie zrobią coś głupiego to są nie do ruszenia a prawnicy maja to gdzieś bo zjawisko jest stosunkowo nowe to nie sprawa o podział majątku czy spadek po babci gdzie takie sprawy odbywały się od kiedy sady zaczęły istnieć.Tagrze albo czekamy na ich ruch albo zbieramy się w kupę i jednym uderzeniem kończymy ten cyrk...

ja proponuje zaczekać i wtedy uderzyć bo jeśli my ich pozwiemy pierwsi to będą mieli argument do tego abyśmy im zapłacili (tak na chłopski rozum) ale jeśli zaczekamy na ich kolejny ruch w tedy my będziemy mieli pewność i ewentualny sąd też że to są oszuści i tyle.
Bo na dzień dzisiejszy sąd nie widzi nic niezwykłego bo patrzy na nas jak na petentów w każdy w innej (swojej) sprawie i dopiero zbiorowy pozew coś da w tej sprawie i tyle.

Jakes Twój pomysł jest dobry ,ale nie wziąłeś pod uwage tego ,że społeczeństwo w dzisiejszych czasach jest leniwe, bron boże nikogo tu nie mam zamiaru obrażać :)chce powiedzieć ,że nie każdemu chce się pisać ale jeśli nic nie zrobimy to będą nas straszyć większość pewnie ma zamiar zapłacic bo tak będzie najwygodniej tylko ja sie pytam gdzie są ci którzy zapłacili ?powiem szczerze ja na początku też kiedyś miałam taki zamiar tylko wtedy znalazłam to forum i tylko dlatego sie nie dałam.Jakes ma racje to jest cyrk :)

cyrk tak ale puki co zgodny z prawem (podobno) w sensie wykonywania usług, więc jeszcze raz powiem niech wykonają swój ruch i dopiero uderzyć ale nie osobno tylko razem. Bo jak każdy sam pójdzie to go sąd z kwitkiem odeśle i tyle a jak "pójdziemy" razem to już zareagują.

Powrót