Witam,
również mam problem z tą stroną. Sprawa wygląda tak, zarejestrowałem się późno w nocy, ponieważ chciałem obejrzeć serial na znanej stronie z serialami online. Byłem pod wpływem alkoholu, więc nie myślałem realnie, mój błąd, mam nauczkę. I w taki o to sposób pokazało mi, że nie mam wtyczki, aby oglądać i przekierowało mnie na dobre-programy. Przy rejestracji podałem fałszywe dane, więc mam pytanie do Rippera, czy aby na pewno nie mam się czym martwić podając fałszywe dane? Mam neostradę, więc zmienne IP.
Wczoraj jeszcze zauważyłem wpisując w wyszukiwarce na komputerze downloadergold, że ten niby program mam zapisany na dysku, tyle, że jest on ukryty... Dodam, że tą wtyczkę, którą pobrałem, aby obejrzeć film, nawet nie instalowałem i usunąłem po kilku dniach. Pytanie, czy oni mogą tak robić, że bez mojej wiedzy ten ich downloadergold ściąga się na dysk w postaci ukrytej? W właściwościach pliku mam napisane, że ostatnio kiedy to używałem to minuta po rejestracji, czyli nawet nie otworzyłem tego, tylko się ściągnęło na dysk.
Proszę o szybką odpowiedź, ponieważ dzisiaj mija mój 3dzień przed sądowej zapłaty.
Pozdrawiam.