K
Klem
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 54
Wnosze o zamknięcie tego wątku i nie udzielanie pomocy osobom które nie przeczytały regulaminu serwisu dobre-programy, a pomimo to zaakceptowały go, a teraz wymigują się od opłat i przychodzą tu, płaczą i szukają winnych kiedy jedynymi winnymi są oni sami lub dokładniej ich głupota lub lekkomyślnośc lub lenistwo, oraz którzy dodatkowo pomawiają owy serwis bezpodstawnie od oszustów itp. kiedy to oni prawdopodobnie sami oszukują nie przestrzegając regulaminu serwisu dobre-programy oraz nie płącąc wymagancyh opłat na które się ZGODZILI oraz podając fałszywe dane. Nie czytają regulaminu i go akceptują to ich problem a nie użykowników forum prawnego. Trochę oleju w głowie w korzystaniu z internetowcyh serwisów a nie pretensje do całego świata. Dosyć spamu typu "nie przeczytałem regulaminu a go zaakceptowałem, więc teraz szukam winnego" bo to się robi po prostu żałosne. Załóżcie sobie swoje własną stronę i forum pod tytułem "Dobre-programy - nie przeczytałem regulaminu a go z zaakceptowałem więc szukam winnego oraz pomawiam od oszustów"
CZYTAĆ REGULAMINY PRZED ICH AKCEPTACJĄ !
CZYTAĆ REGULAMINY PRZED ICH AKCEPTACJĄ !
Ostatnia edycja: