S
sławek1989
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam. Jestem studentem i ubiegałem sie o stypendium socjalne. Niestety nie zostało mi przyznane z powodu nie dostarczenia należytych dokumentow, własciwie to było wszystko tylko zaświadczenia z urzedu skarbowego na rok 2008 były starego typu . Miałem dostarczyc zaswiadczenie z przychodem i wiedziałem o tym choc z racji tego iz przebywam daleko od miejsca stałego zameldowania nie byłem w stanie dostarczyc tych dokumentow. Wniosek o stypendium został pozostawiony bez rozpatrzenia. Chce sie odwołac od podjetej decyzji i dostarczyc zaległe dokumenty (choc nie ode mnie to zalezy, wiec nie wiem czy je otrzymam). Ale ponadto dowiedziałem sie ze kwota dochodu na jedna osobe jest przekroczona o 2 zł, brat takze składał podanie i nie zostało mu przyznane. Jakie sa szanse ze stypendium zostanie mi przyznane pomimo przekroczonej kwoty o 2 zł? Bo moja sytuacja wyglada tak ze nie wiele mam z tych pieniedzy . I jezeli stypendium nie zostanie mi przyznane to bardzo trudno bedzie mi znalesc srodki na zapewnienie podstawowych potrzeb tj. zywnosc , artykuły codziennego uzytku , pomoce naukowe niezbedne do zdobywania wiedzy.