S
selena7534
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 34
A mam pytanie ile się czeka na to SDE bo adwokat powiedział że będzie sie o to starał bo mąż ma tylko 6 msc.....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
anita1992 napisał:. Ale okazało sie ze Kurator ma przyjsc jeszcze raz na wywiad czemu tak?
izi7 napisał:dobrnoc jutro wejde
izi7 napisał:To ja niemoge zadzwonic .a misiu jeden telefon ma na tydzien i tez nie wie kiedy.I gdzie ma zadzwonic do sądu czy wewnetrznie do zakladu karnego
martek2003 napisał:witam mam pytanie czy ktos moze sie orjetuje jezeli byl kurator na wywiad i na pomiarach byli w piatek czy ktos moze wie ile to jeszce bedzie trwało '' trwa juz miesiac'' dlugo jeszce jesli ktos zna odpowiedz to o nia prosze
prosze o odpowiedz
martek2003 napisał:martek2003 napisał:witam mam pytanie czy ktos moze sie orjetuje jezeli byl kurator na wywiad i na pomiarach byli w piatek czy ktos moze wie ile to jeszce bedzie trwało '' trwa juz miesiac'' dlugo jeszce jesli ktos zna odpowiedz to o nia prosze
prosze o odpowiedz
Zależy ... mój partner składał wniosek 18.03 wokande miał 23.04 odroczoną na jutro bo brakowało papierka z prokuratury ...
Możesz zadzwonić i się dowiedzieć kiedy są wokandy w zk/aś.
kevklajus napisał:Kobieta okazała się kompletnie niewyrozumiała zgłosiła się po alimenty do FA.
No, to straszne. Dziecko chciało jeść codziennie, a nie tylko w okresach, gdy tatuś płaci.
zamykając go ciągle mu utrudniają wywiązanie się z tego ? Przecież zamknięty nie może płacić
Jak był na wolności, to też najwyraźniej nie płacił, skoro go zamknęli.
Jak wybrnąć z kłopotu?
Płacić alimenty regularnie, co miesiąc, zgodnie z zasądzoną kwotą.
Czuję , że to się będzie ciągnęło do końca życia.
Uspokoję Cię, tylko dotąd, dopóki dziecko nie będzie w stanie utrzymać się samodzielnie.