S
saxofonistka24
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 37
oni powinni wyslac kuratora na wywiad srodowiskowy bo i kurator musi mu opinie w sadzie wystawic
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie zawsze. Zależy od decyzji Sądu.czy zawsze przychodzi kuratorka???
W takiej sytuacji Sąd powinien odroczyć posiedzenie i zlecić taki wywiad - nie moze odmówić z powodu braku wywiadu, którego sam nie zlecił.zeby sie nie okazalo ze Na Wokandzie mu Sedzina powie ze nie dostanie bo pani kurator nie było
Żartujesz? Zakład nie musi wyrażać żadnej zgody.Mojemu zk wyrazilo zgode
Jeśli Sąd będzie miał wiedzę, że przeciwko skazanemu toczy się kolejne postęowanie karne, to może np. uznać, że proces jego demoralizacji postępuje i odmówić z tego powodu szansy na odbywanie kary na wolności w SDE.jesli ona zalozylam mu sprawe o alimenty a to ponoc nie jego dziecko to nie ma co sie za bardzo tym martwic jezeli wyrok jest nizszy niz rok to powinien dostac dozor
E tam, po prostu wniosek może złożyć sam skazany, może też złożyć dyrektor ZK.zk moze wyrazic zgode zeby to zk wyslalo papiery na sde
niech przekona o tym Sąd.skoro zaczal placic alimenty wiec juz jest poprawa i na pewno jak wyjdzie na wolnosc w sde bedzie dalej placil
Tak, ja znam. I co z tego ma wynikać?zna ktos jakiegos alimenciarza co nie dostal sde?
Widzę, żę usilnie chcesz usłyszeć że Twój partner dostanie zgodę - tak naprawdę to w tej chwili wrózenie z fusów, deczyję podejmie i tak Sąd. Ja np. znam osoby, które miały sprawę w toku i nie dostały zgody na sde.no u nas sie dowiedzialam ze gosc mial sprawe w toku i staral sie o sde i dostal takze nie mozna przesadzac ze juz jest stracony bo ma sprawe w toku
też znam.znasz takie osoby ktore dostaly zgode na sde majac sprawe w toku?
A jak Twój partner będzie w tym 1% to co? Poza tym nie bardzo wierzę w taką statystykę.jej zdaniem nie powinno byc problelmu z sde ze 99% wychodzi