forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 517
jurekf58 napisał:O WPZ można starac się po odbyciu polowy kary.
Nie jest to prawdą. Proszę nie dezinformować.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jurekf58 napisał:O WPZ można starac się po odbyciu polowy kary.
Mnie kuratorka ostrzegła że czasami moga dzwonic jakies obce osoby gdyz ten numer kiedys do kogos nalezal i jest to zwyczajna pomylka.essel napisał:dzisjaj mialem dziwna sytuacje :zadzwonil odbiornik 2 razy tak krotko wiec postanowilem oddzwonic z niego do centrali i uslyszalem meski glos z zapytaniem kto mowi wiec sie przedstawilem i ten ktos sie rozlaczyl po czym postanowilem zadzwonic drugi raz a tam pani powiedziala ze nikt od nich nie dzwonil ze to mogl byc kurator wiec i zadzwonilem do niego on tez nie dzwonil na odbiornik wiec nie wiem co o tym myslec....podalem komus obcemu swoje dane!!!!skad ten ktos mogl miec numer na ten odbiornik!!!!nie mam pojecia co o tym myslec....
forg napisał:Nie jest to prawdą. Proszę nie dezinformować.
Tak? To proszę zacytować przepis stanowiący o warunkowym przedterminowym zwolnieniu.jurekf58 napisał:To pan raczy dezinformować ,panie forg.
forg napisał:Tak? To proszę zacytować przepis stanowiący o warunkowym przedterminowym zwolnieniu.
jurekf58 napisał:ale w przypadku skazanych odbywających kare w sde dotyczy odbycie co najmniej polowy kary.
forg napisał:A skazany w warunkach artykułu 64 paragraf 1 nie może odbyć kary w systemie dozoru elektronicznego?
jurekf58 napisał:Może ,
forg napisał:I w przypadku skazanego w warunkach artykułu 64§ 1 minimum jest inne. W jego przypadku nie wystarczy, że odbędzie połowę kary.
Aga 2012 napisał:Witam
Przeszukałam większość forum i nie znalazłam konkretnej odpowiedzi
Mianowicie chodzi o czas oczekiwania na decyzję Sądu odnośnie SDE
Chodzi mi o Sąd Katowicach
Może ktoś już w nim składał taki wniosek?
Byłabym wdzięczna za odpowiedz.