guzik1010
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 201
Czy jesli skazany ma posiedzenie w sprawie przyznania dozoru elektronicznego, to jego wychowawca uczestniczy w tym posiedzeniu?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
guzik1010 napisał:Czy jesli skazany ma posiedzenie w sprawie przyznania dozoru elektronicznego, to jego wychowawca uczestniczy w tym posiedzeniu?
guzik1010 napisał:aha, ale to oznacza, ze jest mozliwosc, ze bedzie to wychowawca? i prosze, powiedz mi jesli znasz odpowiedz, czy taka opinie, ktora jest potrzebna o skazanym przedstawia sie pisemnie, czy ustnie na posiedzeniu( opinie z zakladu karn.)?
i jeszcze pytanie, cos takiego slyszlalam, ale nie jestem przekonana, czy to prawda, ze na posiedzeniu skazany musi byc sam, tzn bez adwokata? (wydaje mi sie to troszkę niepoważne, stad moje pytanie).
guzik1010 napisał:Tak też myślałam... to dobrze.
czy jest jakiś kodeks, ktory mówi o wszystkich tych informacjach, ktore Ty posiadasz?chętnie poczytam i nie będę dłużej męczyć pytaniami. Z góry dziękuję bardzo za pomoc.
justysua napisał:A czy jeżeli osoba skazana nie zgłosiła się samodzielnie tylko została doprowadzona przez policję (dodam, że przy kontroli drogowej sam się do tego przyznał) może starać się o opaskę elektroniczną ??
Wiola1205 napisał:Sygnał muszą przyjść zmierzyć u mnie byli już po dwoch dniach od złożenia wniosku teraz czekam juz tylko na posiedzenie
teo271 napisał:Wszystkie partie narzekają że brakuje w budżecie pieniędzy.To dlaczego nie wprowadzi się w całej Polsce owego monitoringu.