P
paula26
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
a może coś się uda?
W punktach żeby było jaśniej.
1.Mąż pracuje od dwóch lat w Niemczech.Posiadamy dwoje dzieci.
2.Planowaliśmy osiedlenie się tam na stałe.Dzieci małe zaaklimatyzują się szybko.Język znam komunikatywnie
3.Sprzedałam mieszkanie,po wcześniejszym uzgodnieniu z małżonkiem.Spłaciłam pozostałą część kredytu.
4.Od 15 lipca miało być wynajęte mieszkanie dla nas.Część mebli i ubrań pojechała.
5.Przez całkowity przypadek dowiedziałam się że mąż od 2 miesięcy mieszka z pewną panią i nie zamierza nas ściągać do Niemiec.
6.Jestem w sytuacji patowej mam jeszcze dwa tygodnie na opuszczenie lokalu.Nie mam gdzie się podziać.Rodzice moi zmarli kilka lat temu.Do jego rodziców nie wyjadę bo nie mam tam szans na pracę.
7.Dom samotnej matki w Polsce odpada bo nie spełniam kryteriów.
8.Myślałam nad pojechaniem do niego w ciemno z dzieciakami,znam adres gdzie mieszkają.
9.Formalnie jest moim mężem i ojcem dzieci.
10.Jakie mam prawa i czy w ogóle mam jakieś będąc tam w Niemczech?
Jest jakieś wyjście z tej sytuacji?
Zostawić mu dzieci na progu i się zawinąć
Wprowadzić się do nich?
Ma ktoś jakieś pomysły??
W punktach żeby było jaśniej.
1.Mąż pracuje od dwóch lat w Niemczech.Posiadamy dwoje dzieci.
2.Planowaliśmy osiedlenie się tam na stałe.Dzieci małe zaaklimatyzują się szybko.Język znam komunikatywnie
3.Sprzedałam mieszkanie,po wcześniejszym uzgodnieniu z małżonkiem.Spłaciłam pozostałą część kredytu.
4.Od 15 lipca miało być wynajęte mieszkanie dla nas.Część mebli i ubrań pojechała.
5.Przez całkowity przypadek dowiedziałam się że mąż od 2 miesięcy mieszka z pewną panią i nie zamierza nas ściągać do Niemiec.
6.Jestem w sytuacji patowej mam jeszcze dwa tygodnie na opuszczenie lokalu.Nie mam gdzie się podziać.Rodzice moi zmarli kilka lat temu.Do jego rodziców nie wyjadę bo nie mam tam szans na pracę.
7.Dom samotnej matki w Polsce odpada bo nie spełniam kryteriów.
8.Myślałam nad pojechaniem do niego w ciemno z dzieciakami,znam adres gdzie mieszkają.
9.Formalnie jest moim mężem i ojcem dzieci.
10.Jakie mam prawa i czy w ogóle mam jakieś będąc tam w Niemczech?
Jest jakieś wyjście z tej sytuacji?
Zostawić mu dzieci na progu i się zawinąć
Wprowadzić się do nich?
Ma ktoś jakieś pomysły??