C
ceruix93
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam nazywam się Adrian chciałbym pomoc rodzicą którzy zmagają z długami i według mnie nieuczciwym komornikiem. Opisze sytuacje. A wiec moi rodzice nabrali jakis kredytów tutaj cos tutaj cos tutaj cos az przestali to kontrolować nie bedzie to raczej przekracac nawet 80 tys . zostali zajeci przez komornika . Spłacają go od prawie 15 lat ok 2 tysiące miesiecznie a długi co raz to nowe odzywaja się do moich rodziców sytuacja z dzis w miesiącu grudniu zajmuje 2100 z wypłaty po czym dzis dzwoni do nas pani z pko ze komornik wplacil na ich dług 14 zł w miesiacu grudzien . Moja mama poszła do niego do biura po wykaz długów zadłużej ile zostalo ile spłaciła itd bo jest to niemozliwe zeby tego jeszcze cos zostalo . Na to on z uśmiechem na twarzy poklepał ją po plecach i powiedział niech się Pani nie martwi jest dobrze ... No bądźmy poważni spłacają 15 lat nawet niech ten 1000 miesiecznie MINIMUM co daje 15x12x1000 = 180000 zł ... Poszukuje pomocy co mam zrobic jak czegoś dojsc jak cos udowodnic ?
Ostatnia edycja: