O
OggY123
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 343
- Autor Autor
hmm.... siekawe podejscie.... postaram sie wrzucic akta sprawy... moze bedzie jakis pomysl.. 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dopóki walczysz, nie przegrałeś. Nie mozna powiedzieć że na 100% tę sprawę przegrałeś, to samo w drugą stronę. Uważam że trzeba spróbowac, bo do stracenia nie masz nic. Tylko możesz zyskać.Robilee napisał:1. masz przerąbane
Nie rób ze mnie oszołoma. Dyskutuję w oparciu na konkretnych, zaistniałych realnie sprawach. Dodam jeszcze, że w jednej z nich FW dysponowała także dokumentem w postaci wypowiedzenia umowy kredytowej. Przegrała. Oczywiście zaznaczam iż wiem, że każda sprawa to osobny indywidualny przypadek, nie mniej jednak wspólny mianownik jest dość pokaźny. W opisywanej sprawie wypowiedzenia umowy nie zauważyłem (chyba że pytający pominął fakt jego istnienia w aktach)Robilee napisał:2. jerry,emu odbiło.
Nie robię. Przecież to było żartobliwe.jerry23 napisał:Nie rób ze mnie oszołoma.
jerry23 napisał:powiedz teraz co ci przyszlo z sadu. nakaz? wezwanie na rozprawe? wezwanie do odpowiedzi na pozew?
Złóż odpowiedź na pozew i zawrzyj w niej te zarzuty, które wymienił jerry.OggY123 napisał:działania?????
No cóż, ja chyba palę to samo zioło, co Jerry 8). Co tam, z jakąś FW, co kupiła dług. W ten sposób wygrywa się bezpośrednio z bankiem.Robilee napisał:Abyś zrozumiał jakie debilizmy tu dziś wypisujesz, to nakreślę jaki przedstawiłeś Świat wg. jerry'ego: (...)Taki świat wg. jerry'ego.
Moja dyskusja z kol. jerry'm nie dotyczyła samej możliwości wygrania procesu z bankiem, tylko tego, czy umowa pożyczki (kredytowa) jest wystarczającym dowodem (tak ja twierdzę) do dochodzenia należności z pożyczki (kredytu). Przecież nie wykluczam, że pomimo posiadania dowodów, bank (czy FW) nie może popełnić błędów w sprawie i jej zawalić.interceptor napisał:W ten sposób wygrywa się bezpośrednio z bankiem.