Szkola pytanie

• Autor wątku Autor wątku Bully
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Bully

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam.
Mam powazny problem w szkole, a dokladniej (od samego poczatku).
Jak wyszlem z domu i szlem do szkoly na drugiej stronie ulicy szedl taki koles ze szkoly (i robil do mnie jakies miny odglosy jakies wydawal itd) i powiedzialem do niego zeby wypier.... ale dalej to samo robil wiec podszedlem do niego zlapalem go i popchalem (on rozwalil mi kurtke) ale tu nie oto chodzi. Jak juz bylem w szkole zobaczylem go ze jest przed szkola wiec podszedlem do niego i powiedzialem mu zeby wszedl do szkoly ale on niechcial wiec go wepchalem i on zaczol mi uciekac i wtedy go zaczolem lac tak ze dostala nauczycielka i zemdlala i tutaj mam najwiekszy problem bo niewiem co zrobic.
Chodzi oto ze poszedlem do dyrektora i on cos tam gadal ale mi nic nie chcial dac powiedziec jak chcialem cos powiedziec (jak to wygladalo) to ze niemam nic do gadania i tak caly czas wiec ok.
Jutro moja mama ma przyjsc z rana do szkoly.
Jeszcze jedno do dyrektora. Chcialem mu powiedziec ze jak pani (nauczycielka) nas zlapala i chciala rozdzielic to ja juz go przestalem bic, a on mnie walnol w kark i ja mu oddalem i przez przypadek dostala nauczycielka, ktora probowala nas rozdzielic.
I teraz tak.
-Dyrektor chce zastosowac 5 kare wg.statutu szkoly czyli przeniesc do innej klasy, a ja tego niechce co moge zrobic (czy moge zadac rozprawy w sadzie gdyz on nie dal mi slowa powiedziec).
-Jak jutro bede z mama w szkole co mam mowic zeby wygladalo to na rozmowe jak najpowazniejsza i zeby nic mi nie zrobil.
A tak apropo to w ten sam dzien (Piatek) prawie cala klasa czula od niego alkohol czy mam mu to powiedziec czy co ?
Czekam na odpowiedz.

Idź do sądu, idź. Jak cię sędzia zobaczy i usłyszy, to poprawczak masz murowany. Co tylko wszystkim pewnie na dobre by wyszło.

MMPM, ale Ci się marzy... To będzie tak: nauczycielka dostanie naganę, że nie dopilnowała ucznia; dyrektora zawieszą w pełnieniu obowiązków, a AŁTOR (pisownia celowa) postu stanie się szkolnym idolem, a w poprawczaku (jesli do niego trafi, w co szczerze wątpię) będzie miał tzw. szacuneczek, że się postawił uczycielce (język "Mechanicznej Pomarańczy"). Zaś pisząca te słowa znów przyrzeknie sobie NIE REAGOWAĆ na podobne temu posty. Ciekawe, jak długo tym razem wytrwam....?

Hm. Ale skoro Ty zaczeles bic to czyja jest wina? "Od dyrektora bylo czuc alkohol" - nie masz radzieckiego alkomatu w nosie. Jesli bys chcial bardzo sie uprzec pomimo "reakcji" dyrektora to mogles zadzwonic na odpowiednie sluzby ze dyrektor jest pod wplywem. Teraz sadze ze na to za pozno i mozemy gdybac, jednak Ty zaczales i musisz sie do tego przyznac. Kazdy ma prawo zachowywac sie jak chce i nic mu nie mozesz zrobic. Mysle ze skonczy sie tak ze zostaniesz przeniesiony do innej klasy. Max. moga Cie przeniesc do innej szkoly jesli jestes niepelnoletni. Jesli jestes pelnoletni to ciesz sie ze Cie nie wyrzucaja z niej.

Powrót