H
husky83
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 63
Podepnę się pod temat, bo w sumie bardzo podobny, jednak tutaj nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi..
Tak więc czy mogę opublikować tego maila? Czy też (co mi bardziej odpowiada) streścić go i opublikować streszczenie na stronie? Oczywiście nie mam zamiaru tutaj zmieniać faktów z tego maila, kontekst zostanie zachowany (pominięte zostaną głównie kwestie techniczne oraz mniej ważne zagadnienia)..
Ot taki dopisek znalazł się w mailu do mnie. Cały mail dotyczy żądań zmian na mojej stronie oraz w moim programie. Nie wdawając się w szczegóły, zrobię to czego nadawca chce, jednak ponieważ doprowadzi to do zmniejszenia funkcjonalności mojego programu wypada wyjaśnić użytkownikom dlaczego tak jest..Ponadto zastrzegamy sobie poufność niniejszej korespondencji i nie wyrażamy zgody na publikacje w/w informacji we fragmentach jak i całości.
Tak więc czy mogę opublikować tego maila? Czy też (co mi bardziej odpowiada) streścić go i opublikować streszczenie na stronie? Oczywiście nie mam zamiaru tutaj zmieniać faktów z tego maila, kontekst zostanie zachowany (pominięte zostaną głównie kwestie techniczne oraz mniej ważne zagadnienia)..