tatuaż i ubiór a wykonywanie zawodu adwokata

• Autor wątku Autor wątku donlukas
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Być może 'donlukas' określi się kim jest naprawdę?

hehee podpuszczający user :D Ciekawe. Fakt zaraz poprawie swoją internetowa orientacje sexualną bo zaczyna być dwuznacznie. Zazdroszcze piłkarzom i innym sportowcom że mogą sobie robić dziary gdzie chcą a i tak ich wszyscy szanują i wychwalają do nieba a kase zarabiają taką o jakiej prawnik może tylko pomarzyć

Co ma wspólnego kopacz z zawodem wymagającym zaufania ?

Do piłkarzy nie chodzisz po porady tylko patrzysz jak kopią futbolówkę.
Nie jest istotne w ich grze jak wyglądają. Mogą być nawet cali wytatuowani w gwiazdki i smoki, a grać będą dobrze i nie ich tatuaże nie będą mieć znaczenia.

Jak jesteś prawnikiem (widać, że nim nie jesteś :)) to musisz wiedzieć co wypada, a czego nie. No chyba, że twoimi klientami są sami tzw. dresiarze :)

szanować piłkarza to można za grę a nie za to jak bardzo jest wytatuowani. wiesz, zawsze możesz pomyśleć o zmianie swojej kariery zawodowej:))

Proponuję, żeby @donlukas założył jeszcze kółko do nosa, kilka kolczyków i ufarbował włosy na zielono.

ojejku ależ wy jesteście zgrzybiali . Mnie osobiście nie przeszkadzałoby gdyby adw. do którego mam się udać miał tatuaż ( pod warunkiem że bedzie dobrze reprezentował moje interesy)

"Proponuję, żeby @donlukas założył jeszcze kółko do nosa, kilka kolczyków i ufarbował włosy na zielono. " Panie Januszu.. po Panu nie spodziewałem się takich komentarzy :)

donlukas napisał:
pod warunkiem że bedzie dobrze reprezentował moje interesy
Pomyślałeś o tym, że adwokat żeby dobrze reprezentował interesy klientów, nie tylko na nich musi robić dobre wrażenie i nie tylko u nich musi budzić zaufanie?

Pozdrawiam :cool:

Grim Reaper napisał:
Pomyślałeś o tym, że adwokat żeby dobrze reprezentował interesy klientów, nie tylko na nich musi robić dobre wrażenie i nie tylko u nich musi budzić zaufanie?

a na kim to jeszcze adwokat musi wzbudzać zaufanie zeby dobrze reprezentować swoich klijentów ? Chyba nie myślisz o sądzie...:)

pozdro

Ależ oczywiście jak najbardziej ... co jest bardziej zaskakujące, np. również na drugiej stronie, ponieważ spory nie tylko się w sądzie rozwiązuje :) Obiektywna ocena faktów to bardziej teoria, ponieważ w praktyce nie da się uniknąć wpływu całkiem subiektywnych bodźców.

Proponuję zakończyć dyskusję, bo coraz bardziej odbiega od dyskusji na tematy prawne.

Grim Reaper napisał:
Ależ oczywiście jak najbardziej ... co jest bardziej zaskakujące, np. również na drugiej stronie, ponieważ spory nie tylko się w sądzie rozwiązuje :) Obiektywna ocena faktów to bardziej teoria, ponieważ w praktyce nie da się uniknąć wpływu całkiem subiektywnych bodźców.

Byc może masz rację bo masz wieksze doświadczenie odemnie ale własnie zawsze nam studentom przez te 4 lata wbijano do głowy że sa jest obiektywny a spory roztrzyga w oparciu o zebrany tzn. dopuszczony materiał dowodowy a nie widzimisie sędziego. Równie dobrze można powiedzieć że co bedzie gdy adwokat bedzie miał krawat koloru jakiego nie lubi wysoki sąd :)

Kolor krawata to może przegięcie, ale gdybyś chciał reprezentować klienta w stroju kąpielowym albo przebrany za zębową wróżkę ... to pewnie nie bardzo by się to udało ;)

myślę,że temat się wyczerpał,lub należy go przenieść do Hydeparku.

mam pytanko
czy to legalne bym z własnej woli mieszkała u chłopaka który juz jest pełnoletni gdy sama mam 16 lat??

mam pytanko. jaki ostatni post ma związek z tematem?????? na marginesie - nie możesz.

chyba, że jest adwokatem z wydziaranym smokiem na plecach i wężami na nogach

i wszyscy go podziwiają, poważają i darzą szacunkiem jak pilkarzy:lol:

Nie ma prawa zabraniającego tatuażu smoka na plecach i węży na nogach.
@kukov daj namiary, chcę zatrudnić takiego adwokata. :)

Powrót