Karolajn
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 31
RE: tatuaze wiezienne
a tak Aniolku, rzeczywiście, nie doczytałam wszystkiego
przepraszam za blad 
a tak Aniolku, rzeczywiście, nie doczytałam wszystkiego
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Karolajn napisał:Spróbuję dowiedzieć się od mojego A co oznaczają te 5 kropek, w końcu mam na niego niezawodny sposóbJak tylko bede na widzeniu to jakoś go 'udukam' i na pewno mi powie
![]()
kociak nie pytam, nie gnebie bo wiem ze i tak mi nie powiesz, jesli bedziesz chciał to sam mi kiedys powiesz co oznaczaja,D.R napisał:co w tym dziwnego ze jakis chlopaczyna z wieziennia ma dziary to normalna rzecz , ludzie na wolnosc tez maja , a te z wiezienia nie sa dla zwyklych ludzi nie musza ich znac , bo wogule po co im to co? ciekawosc to pierwszy stopien do piekla i tyle .... moja zona tez nic nie wie co mam wydziargane nie pyta bo rozumni mnie ze to nie dla nieji za to szacunek dla niej
Szczerze wątpię. Kryminał to nie pumpy.Monroe napisał:Jednak na sto procent zrobiłaby się moda, gdyby każdy o tym wiedział.