telefon z a s

• Autor wątku Autor wątku gonia25-25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gonia25-25

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
a jak często mogą dzwonic a aresztu śledczego bo mój mąż jest dopiero 4 dni

z aresztu sledczego nie mozna dzwonic wiezniowie nie maja dostepnego telefonu tylko w zakladzie karnym kiedy maja karte to moga dzwonic i maja wyznaczone dni i godziny i to osadzony wie chyba ze mowi np tobie kiedy zadzowni to wtedy wiesz ze ma dzownic tak jak moj mowi mi ze np w piatek bedzie dzownil a karte wysyla sie normalnie taka do butki telefonicznej ale to tylko jak juz jest po wyroku w ZK a nie w AS

Dokładnie jak mówi kasiorkowa moja jest miesiac i zadzwoni dopiero jak wyjdzie chyba ze nie daj Boze miała by byc w ZK z AŚ nie ma mozliwości dzwonienia :!:

ale goni łobuz jest już skazany i kiedy ma możliwość dzwonienia zależy od regulaminu wewnetrzengo AS i tego czy ma karte telefoniczną

ewcia z tego co przeczytalam to znajduje sie on w areszcie sledczym 4 dni dopiero a z aresztu sledczego nie mozna dzownic chyba ze jest w as bo po prostu w zk nie bylo miejsc a siedzi w as na warunkach zk wiec jezeli tak jest to potrzebuje karte zwykla taka jak do butki telefonicznej io tak jak ewcia mowi i zalezy od regulaminu np moj roznie dzowni raz w poniedzialek raz w niedziele nie raz w czawartek roznie po prostu

Tak ja też wyczytałam ze znajduje się w AS "został tymczasowo aresztowany bo mu odwiesili wyrok" więc gonia musisz ustalić czy on ma wyrok już zapadł? czy czeka do sprawy? jeżeli ma już wyrok i nie ma żadnych innych spraw karnych w toku to jest traktowany na zasadach ZK i wtedy przysługują mu telefony i widzenia po wpisaniu cię na listę

Jezeli mu odwiesili to z automatu czeka na odbycie kary czyli na miejsce i papier z sadu, ale w tej sytuacji powinien miec mozliwosc dzwonienia bo nie jest podejrzanym czasowym itp.

moj znajomy jest w as juz 1rok i 2miesiace i w swieta pozwolili mu zadzwonic do rodziców...

mojego jak złapali i zawieźli do as grochów to nie mógł dzwonić mimo że był już po wyroku,
dopiero z Białołęki od razu po przewiezieniu od razu zadzwonił gdzie jest

Asia a mój mógł i o ile pamietam 2razy w tygodniu

u mojego Misia nie ma mowy o telefonach... chociaz mowił mi ze czasami jak sprząta na korytarzu i nie ma strazników to moze zadzwonić....

[cytat="ewciaaa"]Asia a mój mógł i o ile pamietam 2razy w tygodniu[/cytat]
ale z Kamczatki? kurde widzisz a mój nie mógł, nawet nie miał jak mnie poinformować gdzie jest i kiedy ma widzenie, dobrze że nie maja bałaganu.. bo jak dzwoniłam na Żeromskiego gdzie jest Krzycho to mówili że na Białej w as a jak dzwoniłam na Białą czy tam jest i kiedy widzenie to mówili że go nie ma i tak przez 2 godziny, dopiero facet z Białej miał już dość moich telefonów i sam zadzwonił na Żeromskiego a później do mnie że Krzycho na Kamczatce

Z grochowa, jak się jest na karnym to można dzwonić 2 razy w tygodniu. (piątek, sobota) Mojego zatrzymali w czwartek, a w piątek już dzwonił, powiedział kiedy mam przyjechać na widzenie. Zadnych problemów. Problem tam jest z wychowawcą z którym nie można porozmawiać - tylko w obecności dyrektora, oraz z brakiem miejsc - Mając R2 siedzi z chłopakami z R1, i mają jednego niegrypsującego w celi dla grypsujących :? Ale Dzwonić można !

to ja nie wiem, on był zawiexiony tam jakos w poniedziałek popołudniu i nie mógł dzwonić a był tam prawie 2 tyg.
a co do celi to Krzycho mówi że raczej zawsze są mieszane

a nie wiecie czy z as w Piotrkowie mozna dzwonic ?? moj clopak jest tam od 2 dni... :(

jest tymczasowo aresztowany czy już jako skazany??
Loli :lol: :lol:

nie wiem wlasnie bo nic mi nie chca powiedziec bo nie jestem z rodziny... ;( jest w piotrkowie wiec wydaje mi sie ze narazie bedzie na sankcji i potem odrazu bedzie skazany bo ma 10 lat do odsiatki... :(

Jeżeli ma już 10 lat do odsiadki to jest już po wyroku.Chyba że grozi mu 10 lat i jest na sankcji?

Mogę wiedzieć za co jest wyrok?

za rozne rzeczy tylko mu sie tak nazbieralo... za pobicia raz za wspoludzial we wlamaniu i takie pierdoly... tylko ja nie wiem kompletnie nic o tym areszcie co i jak...

Powrót