maleńka1227
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 84
Dziwne panują tam zasady,w liście karty wysłać nie wolno,telefonicznie powiedzieć też nie wolno.A według nich jak masz to zrobić ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
maleńka1227 napisał:A po za tym nikt nie może mi mówić o czym ja mam rozmawiać przez telefon![]()
Akte napisał:Mi to w ogóle wygląda na to jakby ZK chciał dorabiać tylko swoją kantynę! No bo bez przesady co to za różnica skąd karta pochodzi no i przecież to, co już było napisane - nie każdy osadzony, który ma z kim rozmawiać przez telefon ma jednocześnie widzenia, bo może przyjeżdżać to akurat nikt do niego nie przyjeżdża!
Wiem wiem, Forg tudzież Anthony zaraz mi napiszą, że gdyby ludzie nie nasączali kart LSD to nikt by się do tego nie przyczepiał, ale skoro można podać numer Telegrosika bez nasączania go LSD to jaki w tym problem? Czy to jakiś ZK o zaostrzonym rygorze czy co?
KasiiaC napisał:No podalam mu numer chodz powiedziano ze nie mozna mu telefonicznie podawac.Ale mial zadzwnic wczoraj ale nie mogl dostac sie do budki telefonicznej.Śmieje sie że kazdy chce chodz chwilke a przeciaga sie to godziny![]()